Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Żuławskie w Elblągu - spot 20 wrzesień godz. 19 CH Ogrody

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

za duzy ... ;):grin:

• Odpowiedzi 12,3 tys.
  • Wyświetleń 422,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ADAŚ wyuczony mam mechanik ale jak wiesz bez praktyki.

ogólnie to żadnej pracy się nie boje więc jestem otwarty na propozycje.:decayed:

Opublikowano
na olej reflektuję jakby co... ale widzę że Dziadek już chyba po kupnie :(

już po kupnie ale w tym miesiącu będę jeszcze raz zamawiał dla siostry to się możesz dołączyć :decayed:

dołączam się... daj znaka

filtry też tam się opłaca?

Opublikowano

filtry też tam się opłaca?

taaa...oil-land.pl zobacz sobie ceny i -7% mojego rabatu od cen na stronie

Opublikowano

Normalnie dla forum jest 4 czy 5 % rabatu i gość zaparty w tej kwestii, Bartek sprawdzałeś ostatnio, że na pewno masz te 7 %.

Opublikowano
Normalnie dla forum jest 4 czy 5 % rabatu i gość zaparty w tej kwestii, Bartek sprawdzałeś ostatnio, że na pewno masz te 7 %.

tak...ostatnio nawet Markowi kupowałem - mam ustawione na sztywno 7% :decayed:

Opublikowano

Kurde panowie koszty sie zaczynają :) Wahacze dół do roboty, tzn po jednym na stronę ale chyba wymienię wszystkie, osłony przegubów, intercooler okazało się że nieszczelny. Do tego wypadało by w końcu pomalować przed zimą, oc się kończy, zbankrutuję jak nic :P

Opublikowano

Tak bywa z autami :decayed:

Opublikowano
Kurde panowie koszty sie zaczynają :) Wahacze dół do roboty, tzn po jednym na stronę ale chyba wymienię wszystkie, osłony przegubów, intercooler okazało się że nieszczelny. Do tego wypadało by w końcu pomalować przed zimą, oc się kończy, zbankrutuję jak nic :P

Kupuj kpl MS... ludzie nie narzekają a cena mega - Patryk ma - jak to wygląda Patryk ?

Opublikowano

Narazie gitara, zrobiłem 3tysie ale exstremalnie traktowane . U

Toma zapłaciłem śmieszne pieniądze :wink:

Opublikowano

Z tego co przeglądałem wątek o tych Ms-ach to niektórzy się tam deklarowali że 60-80tys na tym robili ... ciężko mi w to uwierzyć ale nawet jakby zrobić 40-50tys km to za 600zł się opłaca jak nic :decayed:

Opublikowano

Ale góre mam już wymienioną na lemfordera i wtedy już się aż tak nie opłaca bo dół Lemfordera to jakieś 900 zł od daniellossa, więc 300 zeta dopłaty za spokój. A te górne od MS to komu bym sprzedał :). Najgorzej to i tak malowanie, 1500 trzeba liczyć.

Wkurzył mnie też ten intercooler, ale tak podejrzewałem bo wyszła nieszczelność w logach a jak zmacałem wszystkie rury to nie były w oleju. Teraz mechanior mi sprawdzał zawieszenie, wymieniał olej w skrzyni i zwrócił uwagę że sam icek jest zasyfiony od oleju. Ale dziwne - czy zwiększone doładowanie po chipie mogło go wykończyć? Bo wcześniej nie miałem niedoładowania dopiero po chipie się pokazało. Jak jadę z otwartą szybą to między 3-4 tys słychać świst własnie od strony icka.

Opublikowano

Lichpaket mam jakoś w 7/10 części :grin:

Tapicerki jakoś nie mogę dobrej namierzyć to jadą do mnie listwy wew S-line szczotkowane alu

Wiktor luknij jak zamocowana jest opaska - może trzeba poprawić

Opublikowano

No opaski to już wymieniłem wcześniej na takie jak od bizona ;) Icek już zakupiony, czekam jeszcze na pw od toma za ile będzie miał lemki na dół i osłony przegubów.

Opublikowano

Z tego co przeglądałem wątek o tych Ms-ach to niektórzy się tam deklarowali że 60-80tys na tym robili ... ciężko mi w to uwierzyć ale nawet jakby zrobić 40-50tys km to za 600zł się opłaca jak nic :decayed:

jak ja zrobię połowę tego to się uciesze :decayed:

---------- Post dopisany at 21:07 ---------- Poprzedni post napisany at 21:06 ----------

No opaski to już wymieniłem wcześniej na takie jak od bizona ;) Icek już zakupiony, czekam jeszcze na pw od toma za ile będzie miał lemki na dół i osłony przegubów.

A znajdziesz kiedyś czas na zamianę pompek od centralnego :naughty::wink:

Opublikowano

Spoko

Z czasem różnie ale powinienem coś wygospodarować :)

Może w tym tygodniu coś wymyslimy

Opublikowano

Fajnie tylko na spokojnie ogarnij auto , sprzątnij bagażnik i rozbierz wtedy podjadę :decayed:

Opublikowano

siema pany:decayed:

sorki adam nie mialem czasu dzis w biegu caly dzien dopiero wrocilem i nawet nie mialem kiedy zadzwonic do ciebie,

autko sprzedane jutro ostatni dzien latam nim, zostaje w elblagu wiec bedzie mozna popodziwiac co tam zmodzilem jak juz mnie nie bedzie:decayed:

Opublikowano

puk puk

jest tu kto??:wink:

Opublikowano
:decayed: