adadur Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 A moze lykaj wrone od Dawida... Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka
bielik Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Było na wekeend do mamy wysłać . Moja miała dzisiaj wrócić ale powiedziałem ze de daje rade to wraca jutro taki to pożyje. też bym tak chciał. chociaż na 24h odpocząć psychicznie.
bielik Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 dawaj na piwko mała już spi dzisiaj już nie mam weny. popijam sobie właśnie drinka i latam po kanałach. niech żyją wekendy w domu :facepalm: ---------- Post dopisany at 20:40 ---------- Poprzedni post napisany at 20:40 ---------- ale dzięki za zaproszenie.
Patrykbor Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Dzisiaj był pierwszy klient . Zajarany że hoho ale jak powiedziałem że auto będę zabierał na pokazy na targach to trochę ochłonął
!rafi Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Dzisiaj był pierwszy klient . Zajarany że hoho ale jak powiedziałem że auto będę zabierał na pokazy na targach to trochę ochłonął :polew:
!rafi Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Pany springi na przod do B5 potrzebuje, bo jedna odmowila posluszenstwa, nie wala sie u kogos ?
!rafi Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Po pierwsze jest drugie auto, a po drugie pol zwija sprezyny mniej nie oznacza ze auto nie jezdzi ---------- Post dopisany at 19:04 ---------- Poprzedni post napisany at 19:04 ---------- No i zawsze mozna twoja wziasc
dziadek Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Po pierwsze jest drugie auto, a po drugie pol zwija sprezyny mniej nie oznacza ze auto nie jezdzi ---------- Post dopisany at 19:04 ---------- Poprzedni post napisany at 19:04 ---------- No i zawsze mozna twoja wziasc Hoody by sie przyczepił Ja juz czekam , Żaneta z dwiema poszła i niby ma od razu wchodzić ...
Patrykbor Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Tylną ma chyba ze chces cale auto
!rafi Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Pomysle nad calym autem, dzisiaj zajade kolo 21, uwazaj bo ciezko bron wyciagne dzis
Patrykbor Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Ok , tylko ja o tej pozę juz w szlafroku juz . Jadę z zona dzisiaj za Bartkiem a ona ty to Dziadek w deszcz wyjeżdża normalne sie popłakałem ze :decayed:
dziadek Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Ok , tylko ja o tej pozę juz w szlafroku juz . Jadę z zona dzisiaj za Bartkiem a ona ty to Dziadek w deszcz wyjeżdża normalne sie popłakałem ze :decayed: Ty szyderco , w drodze mnie spotkał deszcz ...
!rafi Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Haha to dzis zaloz szlaflrok pozniej, to poszydzisz z Dziadka na zywo
Patrykbor Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Czułem w moczu że będzie Bartek A on jak auto przetrzepie to wiem że dalej szukam kupca
Rekomendowane odpowiedzi