dziadek Opublikowano 3 Czerwca 2014 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Dobrze znam szefa i wszystkich pracowników dlatego jestem spokojny . Najwazniejsze ze żebyś ty był zadowolony
bielik Opublikowano 3 Czerwca 2014 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Patryk trzeba uciekać z warszawskiej!! to zła ulica jest ja dzisiaj ostatni dzień byłem na busie.
Patrykbor Opublikowano 4 Czerwca 2014 Opublikowano 4 Czerwca 2014 No to zła ulica jes:decayed: . Mi godzinka pasuj:wink:
adadur Opublikowano 4 Czerwca 2014 Opublikowano 4 Czerwca 2014 Dobrze znam szefa i wszystkich pracowników dlatego jestem spokojny . Najwazniejsze ze żebyś ty był zadowolony Prawda ... na to składa się kilka rzeczy ... kasa, atmosfera, warunki, szefostwo itp.
Patrykbor Opublikowano 4 Czerwca 2014 Opublikowano 4 Czerwca 2014 I znowu będą się alkoholizowac pod klatką
dziadek Opublikowano 4 Czerwca 2014 Opublikowano 4 Czerwca 2014 I znowu będą się alkoholizowac pod klatką no jak? przecież jeżeli jest spot to tam a nie pod klatką
!rafi Opublikowano 4 Czerwca 2014 Opublikowano 4 Czerwca 2014 I znowu będą się alkoholizowac pod klatką Zazdrość Panie Patryku, to jest najgorsze uczucie :grin:
Patrykbor Opublikowano 4 Czerwca 2014 Opublikowano 4 Czerwca 2014 Ja zazdrosny proszę cię . Zawsze można spota zrobić mnie na ogrodzie jak pogoda będzie w weekend ---------- Post dopisany at 17:13 ---------- Poprzedni post napisany at 15:30 ---------- Ale pogoda dobrze że dach jest koło parkingu
dziadek Opublikowano 4 Czerwca 2014 Opublikowano 4 Czerwca 2014 Dziadek browar?Ps. Corsa na glebie Czy ty mnie ostatnio bez browara na spocie widziałeś?
!rafi Opublikowano 4 Czerwca 2014 Opublikowano 4 Czerwca 2014 Dobra dobra alkoholiku posiedzimy w Hani
dawidos89 Opublikowano 4 Czerwca 2014 Opublikowano 4 Czerwca 2014 Ja będe o 18. Kogoś po drodze zgarnąć?
dziadek Opublikowano 4 Czerwca 2014 Opublikowano 4 Czerwca 2014 Hanią po spocie pod samą klatkę , to lubię
Rekomendowane odpowiedzi