bielik Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 już niedługo żaden z nas nie będzie miał audi heheheh dziadek nie szkoda ci sprzedawać autko????
dziadek Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 (edytowane) już niedługo żaden z nas nie będzie miał audi heheheh dziadek nie szkoda ci sprzedawać autko???? szkoda, ale miałoby stać? a tak, może trochę kredytu uda się spłacić Edytowane 21 Sierpnia 2014 przez dziadek
dziadek Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Kto normalny jezdzi audi ? :-) a hondą ?
!rafi Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Kto normalny jezdzi audi ? :-) a hondą ? Przynajmniej dwoch normalnych z tego tematu
Patrykbor Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Haha. Tylko z drugiej strony Rafał jakby ktoś z boku stał czasami i nas posłuchał
dziadek Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Kto normalny jezdzi audi ? :-) a hondą ? Przynajmniej dwoch normalnych z tego tematu zawiść to największa forma uznania
bielik Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 panie bartek te BMW mają dpf?? szukam na necie i nie mogę trafić na stronę z tą informacją.
dziadek Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 (edytowane) panie bartek te BMW mają dpf?? szukam na necie i nie mogę trafić na stronę z tą informacją. Niby nie, ale niemcy sami dokładali dpfy do 1.9TDI w b6 żeby niższe podatki płacić więc ciul tam wie...ogólnie założenie jest że nie mają Edytowane 25 Sierpnia 2014 przez dziadek
Patrykbor Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Rafał kupujemy kabel do naszych Hanek. Dzisiaj odmówiło współpracy światło stopu,na klapie działa a w aucie nie
!rafi Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Patryk trzeba, w tygodniu ogarne co warto zakupic, bo to nie takie proste jak w vagu.
Patrykbor Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Spoko jeszcze w tygodniu podjadę to oblukamy ten stop u mnie bo samemu to ch.... nie robota
dziadek Opublikowano 1 Września 2014 Opublikowano 1 Września 2014 (edytowane) No właśnie z tymi Heniami to nie tak prosto - mając kabel może i tak nie być możliwości się podłączyć do modułu innego niż silnik - chyba że coś piraty - chinole wymyślili @bielik , kiedy ty planujesz kupić e39? Bedzie ładna na sprzedaż z pewnej ręki ale w sedanie - bagaznik jest duży więc spoko z wózkami ogarniesz - tylko pytanie czy chciałbyś sedana...no i ile masz kasy przeznaczone bo ona do najtańszych na allegro nie będzie należeć Edytowane 1 Września 2014 przez dziadek
bielik Opublikowano 2 Września 2014 Opublikowano 2 Września 2014 planujemy kupić coś na początku nowego roku. jakoś po zimie. tylko jeszcze nie wiem co kupimy bo żonie się BMW nie podoba i jest kłopot. myślę coś do 20 tysia. wolałbym kombi ale sedan mógłby być. ogólnie z zakupem auta mi się nie spieszy. merc jak narazie tyłek dzielnie wozi. no chyba że się podda to będę musiał przyspieszyć zakup.
dziadek Opublikowano 2 Września 2014 Opublikowano 2 Września 2014 Do 20 tys to ja bym brał jako rodzinne auto : focus 2 , astra 3 , golf 5 ...
dziadek Opublikowano 3 Września 2014 Opublikowano 3 Września 2014 ale żeś się wypowiedział , drogi sąsiedzie
bielik Opublikowano 3 Września 2014 Opublikowano 3 Września 2014 Do 20 tys to ja bym brał jako rodzinne auto : focus 2 , astra 3 , golf 5 ... e tam. to nie auta. tym razem mam zamiar kupić w końcu jakiś napęd na tył
Rekomendowane odpowiedzi