lifter Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 ale będą lepsze moze kiedyś naughty jak wszyscy podjedziemy na 19"
lifter Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 jestem pod wrażeniem umiejętności buszka. dobre fotki robi.
Patrykbor Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 dobry program do obróbki fotek [br]Dopisany: 03 Kwiecień 2009, 23:41_________________________________________________A może kiedyś spota zrobimy nad woda w jakimś ładnym plenerze np. Kadyny nowa plaża latem
Patrykbor Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Bym pogadał z kolesiem i by się załatwiło podjazd pod samą wodę
lifter Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 podjazd pod samą wodę może jakieś laski w bikini na tle morza. bedzie spoko tylko przed sesją umyjmy auta
Buszek Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 podjazd pod samą wodę może jakieś laski w bikini na tle morza. bedzie spoko tylko przed sesją umyjmy auta dobre ja zwijam cya, padniety czlowiek
Patrykbor Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Ty to same znajomości masz robiło się i się ma :naughty:
lifter Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Ty to same znajomości masz mowił na spocie ze ma paszport tyn i polsatu i ze wałesa to jego wujek :polew:
Patrykbor Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 może kelnerki w tym roku będą ładne i się pogada [br]Dopisany: 03 Kwiecień 2009, 23:56_________________________________________________ Ty to same znajomości masz mowił na spocie ze ma paszport tyn i polsatu i ze wałesa to jego wujek :polew: i jeszcze mam paszport tv trwam :polew:
kbibi Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Opublikowano 4 Kwietnia 2009 BUSZEK fotki :good: fajnie sie prezentują na bulwarku szkoda ze nie mamy w składzie białej lub żółtej rozjaśniło by troszkę
Patrykbor Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Opublikowano 4 Kwietnia 2009 BUSZEK fotki :good: fajnie sie prezentują na bulwarku szkoda ze nie mamy w składzie białej lub żółtej rozjaśniło by troszkę twoja już raz przeszła facelifting to czemu nie przerobić na inny kolor
kbibi Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Opublikowano 4 Kwietnia 2009 moja już przeżyła metamorfozy inne zmiany pozostawiam "młodszym" klubowiczom ADAŚ- ta Twoja czarna na fotce "bulwar3" tak coś mizernie wygląda jakaś wąska się zrobiła jak byś ją na diecie trzymał :D
Patrykbor Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Czarne wyszczupla .Tylko jestem ciekawy gdzie sie nowi podziewają
Buszek Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Opublikowano 4 Kwietnia 2009 http://www.megaupload.com/?d=MLOYX58V jak ktoś chce Zdjęcia oryginalne ze Spota :>
kbibi Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Opublikowano 4 Kwietnia 2009 BUSZEK Te Alu mogły by pasować do twojej tak jak mówiłeś żeby były ciemne http://moto.allegro.pl/item597111074_alufelgi_17_vw_audi_opony_nowe_przepiekne.html lub te ładnie pasowały by do listew ozdobnych wokół szyb http://moto.allegro.pl/item597900276_oxigin_polecam.html
Rekomendowane odpowiedzi