Skocz do zawartości
IGNOROWANY

1.8 turbo cfma Pin do bloku 01 engine

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam. Jestem użytkownikiem Seata exeo 1.8 t chciałbym, ze względu na duże wibracje na biegu jałowym, podnieśc obroty z poziomu 720 rpm do około 800 rpm. Wiem co jak zrobić ale nie mam kodu do odblokowania adaptacji... Czy ktoś pomoże z kodem? 

Edytowane przez Wasil86
Opublikowano (edytowane)

W Tym ECU producent przewidział że Ta adaptacja jest niedostępna nawet po wpisaniu kodu niestety... , trzeba fizycznie odblokowac mozliwosc regulacji u tunera lub na stałe podwyzszyc obroty biegu jałowego. Jak cos zapraszam ;) 

Edytowane przez soul87
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, soul87 napisał:

Ta adaptacja jest niedostępna nawet po wpisaniu kodu , trzeba fizycznie odblokowac mozliwosc regulacji u tunera lub na stałe podwyzszyc obroty biegu jałowego. Jak cos zapraszam ;) 

Nie da się wpisać kodu w vcds żeby mieć możliwość adaptacji parametrow? W każdym vw to robiłem w audi też bez problemu tylko w seacie nie ma kodu? 

Edytowane przez Wasil86
Opublikowano (edytowane)

Kod wpisac mozesz tylko tak jak pisalem powyzej niestety w tych rocznikach kod ECU jest tak zaprogramowany ze wpisanie kodu serwisowego nie odblokowywuje adaptacji ktora Cie interesuje ... 

Przerabialem temat i nie raz odblokowywalem to dla klientów 

Edytowane przez soul87
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, soul87 napisał:

Kod wpisac mozesz tylko tak jak pisalem powyzej niestety w tych rocznikach kod ECU jest tak zaprogramowany ze wpisanie kodu serwisowego nie odblokowywuje adaptacji ktora Cie interesuje ... 

Przerabialem temat i nie raz odblokowywalem to dla klientów 

Za daleko mam do Lublina... Kogoś ze Śląska możesz polecić?? podaj kod jeśli możesz... 

Edytowane przez Wasil86
Opublikowano

Kablem za 60 zł z allegro zgrasz i wgrasz wyedytowany przez kogos wsad. 

Opublikowano (edytowane)
36 minut temu, soul87 napisał:

Kablem za 60 zł z allegro zgrasz i wgrasz wyedytowany przez kogos wsad. 

Jakim programamem taki wsad się wygrywa. Kabel mam za 200 zł kupiony razem z programem z jakiś stronki internetowej co sprzedają kable do vaga... E-Service czy jakoś tak

Edytowane przez Wasil86
Opublikowano

Mpps chociażby. Nazwa programu i kabla na allegro. 

Opublikowano
8 minut temu, soul87 napisał:

Mpps chociażby. Nazwa programu i kabla na allegro. 

Mówisz do mnie jakimiś zwrotami jakby to była wielka tajemnica. Napisz dokładnie co gdzie i jak to kupię i zrobię. Jak zgrać wyedytowac i wgrać żeby nic nie ubić... Jak bym się chciał uczyć sam to bym tu nie pytał.

Opublikowano

Wystarczy wpisac MPPS w allegro.

Co do zgrania , edycji i wgrania zapraszam na PW, wszystko wytlumacze co i jak . 

MPPS-13-02-FLASH-DPF-CHIP-TUNING-K-CAN-U
ALLEGRO.PL

Kup teraz na Allegro.pl za 62 zł - MPPS 13.02 FLASH DPF CHIP TUNING K+CAN+UDS + WSADY (7626265287). Allegro.pl - Radość zakupów i bezpieczeństwo dzięki Programowi Ochrony Kupujących!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...