zborescian Opublikowano 3 Listopada 2019 Opublikowano 3 Listopada 2019 Witam. Jest bardzo dużo tematów starych już i mało konkretnych,kto mi doradzi jakie kupić do biksenonów żarówki postojowe h6w, myślałem i takich https://allegro.pl/oferta/h6w-zarowka-pozycji-audi-a4-b6-xenon-54-smd-led-hq-7708588690?utm_medium=app_share&utm_source=facebook w internecie niestety nie mogę znaleźć zdjęć jak to wygląda, chciałbym żarówki LED które się nie przepala po miesiącu, posiadam pełen fis. Żarówki powinny być z CAN. Czy te z allegro które wysłałem będą trwałe? Może ktoś takie akurat ma ? Proszę o pomoc , na końcu dodam zdjęcia z efektem końcowym
pawloo7 Opublikowano 3 Listopada 2019 Opublikowano 3 Listopada 2019 (edytowane) Ja w swoim posiadam takie od tego sprzedawcy i jeżdżą od 3 lat. Zdjęcia samej postojówki niestety mam niewyraźne a na drugim zdjęciu postojówka i xenon mają według specyfikacji taką samą barwę. LED H6W 6xSMD 5630 CANBUS BAX9S AUDI A4 B6 Xenon 7517427276 - Allegro.pl ALLEGRO.PL Kup teraz na Allegro.pl za 14,99 zł - LED H6W 6xSMD 5630 CANBUS BAX9S AUDI A4 B6 Xenon (7517427276). Allegro.pl - Radość zakupów i bezpieczeństwo dzięki Programowi Ochrony Kupujących! Edytowane 3 Listopada 2019 przez pawloo7
Fido Opublikowano 4 Listopada 2019 Opublikowano 4 Listopada 2019 Po co powielać temat skoro już takowy jest ???
Rekomendowane odpowiedzi