kaktusr Opublikowano 5 Listopada 2019 Opublikowano 5 Listopada 2019 Witam Czy może ktoś powiedzieć jak oficjalnie wyglądają wyjamki do radia w b8 ? Mam u Siebie zmierniake na 6cd na przodzie "audi cd changer" i kupiłem klucze na allegro : Iso Klucz Klucze Wyjmaki Do Wyciągnięcia Radia Audi Vw Mercedes - Opinie i ceny na Ceneo.pl WWW.CENEO.PL Iso Klucz Klucze Wyjmaki Do Wyciągnięcia Radia Audi Vw Mercedes – sprawdź opinie i opis produktu. Zobacz inne Pozostałe akcesoria do... Wszystkie są niby do b7 maks, oglądałem kilka filmów na youtube ale wszyscy wyciągają albo chours, albo audi multimedia które niby jest podobne....i używają takich właśnie kluczy. Próbowałem tych co kupiłem, wyciętych z karty i niestety nie mogę wyciągnąć "radia" jest nadal zablokowane. Wyciągnołem klimatornika, górne kratki nawiewów i nic. Proszę o info czy ta zmieniarka jest jeszcze gdzieś przykręcana ? Lub czy istnieje jakiś inny sposób jeżeli np ktoś wczesniej wyciągał i powiginał np te zapadki które mają sie odblokować tymi kluczami ?
JawoR36 Opublikowano 5 Listopada 2019 Opublikowano 5 Listopada 2019 9 minut temu, kaktusr napisał: np ktoś wczesniej wyciągał i powiginał np te zapadki które mają sie odblokować tymi kluczami ? Oczywiście, ale podejrzewam, że wyjęcie tego radia to raczej kwestia braku doświadczenia. Po włożeniu i zablokowaniu trzeba odchylić te uchwyty, do wewnątrz
kaktusr Opublikowano 5 Listopada 2019 Autor Opublikowano 5 Listopada 2019 18 minut temu, JawoR36 napisał: Oczywiście, ale podejrzewam, że wyjęcie tego radia to raczej kwestia braku doświadczenia. Po włożeniu i zablokowaniu trzeba odchylić te uchwyty, do wewnątrz Widziałem jak na yt właśnie kluczyki doginane są do wewnątrz jednak w żaden sposób nie idzie :/ Na filmikach kluczyki blokują się w radiu a u mnie wchodzą do środka i normlanie można je wyciągnąć (przelatują na wylot do samego końca, z prawej strony coś pstryknie jak by blokowało z lewej znowu nie bardzo...Jutro może nagram filmik, kupiłem jeszcze inny zestaw z podobnymi kluczami może da rade...
Emejcz Opublikowano 6 Listopada 2019 Opublikowano 6 Listopada 2019 Musisz kombinować. W końcu wyjmiesz. Za pierwszym razem też miałem problem.
Rekomendowane odpowiedzi