Jump to content
IGNORED

[ALL B7] Mój nowy nabytek:) Audi A4 2.0TFSI

Recommended Posts

Posted

Witam Wszystkich chciałem przedstawić moją nową furkę:) Wcześniej śmigałem Audi TT, a jeszcze wcześniej Audi A3, a więc nie było innej opcji jak kolejna Audi w moim garażu :) Tym razem padło na A4 B7. Jestem bardzo zadowolony z zakupu. Dodam na szybkiego kilka fotek, jakość taka sobie, gdyż robione aparatem w telefonie. Niebawem zrobię lepsze fotki to na pewno je tutaj zamieszczę. Odnośnie wyposażenia autka to kremowa skórzana tapicerka, elektrycznie ustawiany fotel kierowcy, szyberdach, itp... Silnik 2.0 TFSI 200km na automatycznej skrzyni 7 biegów, przebieg to około 40 tysięcy. Odnośnie koloru to bardzo ładnie się prezentuje na żywo, na fotkach tego nie widać, jest to biała perła (Arctic White). Pozdrawiam :)

1f0d01e8293f3f6em.jpg b79adfe27f90dfaam.jpg 01566ff12de8574cm.jpg 3520c3b15989329bm.jpg 0b6a6f88a1540005m.jpg 41d45272258e131em.jpg 362b87ac1eebbfccm.jpg

Posted

wrzuć foty środka :cool1:

Posted

Ładna bialutka

Szkoda że zenonu niema ale to szczegół

Felunek ładny i będzie git

Pokaż fotki w środku i zawitaj na spotach 3M w matarni :kox:

Posted

ładna śnieżynka :good: czekamy na wiecej fotek :hi::cool1:

Posted

Xenony i fele w najbliższych planach... Odnośnie fotek środka to postaram się jutro wrzucić, gdyż muszę je zrobić :)

Posted

Gratulacje furki .

Wczesniej jakos biały kolor auta nie podobał mi się, ale tutaj prezentuje się nadzwyczaj dobrze i nawet mi się podoba. :good:

Napisz coś o silniczku, jak się na nim śmiga i czy pochłania dużo paliwka ?

Posted

Z zewnątrz prezentuje się super :good: Fele nie są złe, ale to tylko moje subiektywne zdanie :tongue4: Na zimę będą jak znalazł.

Koniecznie musisz się pochwalić środkiem, jak możesz dorzuć kilka fotek... :wink4:

Posted

piękna furka :)... lekko zawias obniżyć i koniecznie zderzak od s4 :)...

gratulacje!

Posted

Dziwne, ze nikt jeszcze tego nie napisal. Brakuje Quattro i zawiasu :decayed:

Posted

no ładna, tylko gdzie się podziały pomarańczowe obrysówki z przedniego zdeżaka? czyżby nie był ori?? No bo to made in USA nie. Ja takie mam.

Posted

Coz, pewnie powypadkowe :tongue4:

Posted

fajny kolor no i bez w srodku :embarrassed:

jedynie brakuje xenonu :tongue4:

amerykanskie wersje mialy pomaranczowe kerunki w reflektorach?

Posted

no ładna, tylko gdzie się podziały pomarańczowe obrysówki z przedniego zdeżaka? czyżby nie był ori?? No bo to made in USA nie. Ja takie mam.

Przedni zderzak był wymieniony, nie chciało mi się czekać, aż dojdzie z USA z odblaskami a więc zamontowałem europejski.

fajny kolor no i bez w srodku :embarrassed:

jedynie brakuje xenonu :tongue4:

amerykanskie wersje mialy pomaranczowe kerunki w reflektorach?

Lampy wymieniłem na europejskie bo inaczej świecą te ze stanów. Właśnie dałem ciała bo mogłem od razu od S4 wstawić zderzak, a lampy xenony... Ale xenonki na pewno w najbliższym czasie zamontuje.

Postaram się na czasie wrzucić fotki wnętrza. Dziękuje za komentarze:)

Posted

Na Twoim miejscu zmienilbym juz i tylni zderzak. Koszt niewielki.

Posted

wtenczas będzie autko trzymało się kupy ;).... troszkę nie fajnie ze przód inny a tył inny ...

no i szkoda ze od razu nie montowałeś S4/s-line zderzaka na przód no i może by tu fajnie pasował grill black... (bo masz też czarne ramówki wokół okien)

Posted

wtenczas będzie autko trzymało się kupy ;).... troszkę nie fajnie ze przód inny a tył inny ...

no i szkoda ze od razu nie montowałeś S4/s-line zderzaka na przód no i może by tu fajnie pasował grill black... (bo masz też czarne ramówki wokół okien)

Drobny mankament brak obrysówek na bokach przedniego zderzaka, to moja pomyłka... Koledzy nie lepiej z tylniego zdeżaka zdjąć obrysówki niż wymieniać cały przedni zderzak?który będę musiał z USA zamawiać i długo czekać... po za tym jak będę chciał przód zmienić na zderzak od S np. to też będzie trzeba z USA zamawiać aby obrysówki były...

Posted

to zmien zderzak na S z wersji europejskiej

oczywiscie przod i tyl

ja bym tutaj zrobil takie zmiany:

felga 19" srebrny rant i czarny srodek

gleba

dach pomalowac na czarno

ciemne szyby wszystkie

Posted

to zmien zderzak na S z wersji europejskiej

oczywiscie przod i tyl

ja bym tutaj zrobil takie zmiany:

felga 19" srebrny rant i czarny srodek

gleba

dach pomalowac na czarno

ciemne szyby wszystkie

Ciemne szyby już są... A zderzak tylni to widzę że muszę go wymienić, bo te obrysówki są w niego wmontowane...

Posted

zrobilem malego virtuala w 10 min

sam zobacz :)

nie chcialo mi sie bawic z felgami dokladnie dlatego tak partacko wyglada ;]

ale mniej wiecej wizje widac

b79adfe27f90dfaam.jpg

--->

46774499.th.jpg

Posted

zrobilem malego virtuala w 10 min

sam zobacz :)

nie chcialo mi sie bawic z felgami dokladnie dlatego tak partacko wyglada ;]

ale mniej wiecej wizje widac

b79adfe27f90dfaam.jpg

--->

46774499.th.jpg

No, no całkiem spoko wygląda :) Felgi wiadomo, że są do wymiany, bo te są standardowe dobre będą na zimę...