michas3181 Opublikowano 19 Listopada 2019 Opublikowano 19 Listopada 2019 Witam Mam duży problem https://m.youtube.com/watch?v=FhksiIiq1k0 Mój problem polego na falujacych obrotach przy stałej prędkości czyli: Jak jade np 100km\h moje obroty wynosza coś kolo 1300 obrotów/m i jak włączę tempomat to widac na wskazówce obrotomierza delikatne podskoki. Ale gdy przekrocze dwa tyś obrotów tego nie ma. Moj silnik to 2,,4 v6 litry tak jak w tytule . Nie wiem zabardzo o co chodzi i jak do tego sie zabrac. Na komputerze bylem ale tam nic konkretnego nie pokazuje. Mysle o czyszczeniu przepustnicy co wy o tym myślicie? 1
Duch^ Opublikowano 19 Listopada 2019 Opublikowano 19 Listopada 2019 (edytowane) nie ten dział ale powiem Tobie że tak często zaczyna się objawiać skrzynia automatyczna zwaną multitronikiem ... Edytowane 19 Listopada 2019 przez Duch^ 1
michas3181 Opublikowano 19 Listopada 2019 Autor Opublikowano 19 Listopada 2019 Żadnych błędów nie pokazuje
Sidyk Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Ja wymieniłem olej w skrzyni i naprawiłem sterownik (bo był walnięty). Problem znikł.
Rekomendowane odpowiedzi