pawel286 Opublikowano 22 Maja Opublikowano 22 Maja Miałem ten sam problem w swoim s-tronic'u. Wymieniłem ten czujnik położenia 0CK927753K. Na początku problem występował sporadycznie 1-2 razy na tydzień. W ostatnim czasie stał się uporczywy i zdecydowałem się na wymianę. Teraz jest wszystko ok. Wymianę robiłem 2 tygodnie temu, od tego czasu nie było żadnego błędu, przed wymianą auto nie potrafiło poprawnie przejść na "P" przez dzień lub dwa.
olekj32 Opublikowano Poniedziałek o 20:47 Opublikowano Poniedziałek o 20:47 (edytowane) W dniu 22.05.2024 o 09:17, pawel286 napisał(a): Miałem ten sam problem w swoim s-tronic'u. Wymieniłem ten czujnik położenia 0CK927753K. Na początku problem występował sporadycznie 1-2 razy na tydzień. W ostatnim czasie stał się uporczywy i zdecydowałem się na wymianę. Teraz jest wszystko ok. Wymianę robiłem 2 tygodnie temu, od tego czasu nie było żadnego błędu, przed wymianą auto nie potrafiło poprawnie przejść na "P" przez dzień lub dwa. @pawel286 Mam dokładnie ten sam problem. Czujnik wymieniałeś sam czy oddałeś do mechanika. Edytowane 5 godzin temu przez olekj32
Rekomendowane odpowiedzi