wielik Opublikowano 6 Stycznia 2020 Opublikowano 6 Stycznia 2020 Rotor ale obowiązkowo obniżenie i dystans
karolek_ust Opublikowano 8 Stycznia 2020 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2020 No planuję Eibach , nie chce już gwintów mysle albo rotor Albo Pompei
karolek_ust Opublikowano 18 Stycznia 2020 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2020 Pany a takie felgi co powiecie ?
karolek_ust Opublikowano 19 Stycznia 2020 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2020 19 godzin temu, wielik napisał: Rotor uparłeś się tych Rotorów hehe
karolek_ust Opublikowano 26 Stycznia 2020 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2020 No to mała zapowiedz co się szukuje : Wpadnie Pakiet S-line zewnętrzny - zderzak przód z halogenami już czeka na lakierowanie ( grill na razie mój bo chcę z czasem dać z S4) - listwy progowe już na aucie - emblematy S-line na błotnikach ( oem srebrny nie pasował mi bo nie mam pakietu chrom , wiec sam je zrobilem w czarny połysk ) - lusterka i dyfuzor tylni wlecą jak znajdę No i dziś przywiozłem kolo letnie
MaciekPL Opublikowano 26 Stycznia 2020 Opublikowano 26 Stycznia 2020 Tylko te chlapacze ściągnij pod te nowe koła:D
karolek_ust Opublikowano 26 Stycznia 2020 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2020 3 minuty temu, MaciekPL napisał: Tylko te chlapacze ściągnij pod te nowe koła:D tak na lato zdejmę , pokaż @MaciekPL tą twoja biała z miniatury
MaciekPL Opublikowano 26 Stycznia 2020 Opublikowano 26 Stycznia 2020 13 minut temu, karolek_ust napisał: tak na lato zdejmę , pokaż @MaciekPL tą twoja biała z miniatury To nie biała i nie moja
karolek_ust Opublikowano 26 Stycznia 2020 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2020 2 minuty temu, MaciekPL napisał: To nie biała i nie moja To gdzie ta Twoja nowa co ? dawaj jakies zdj na PW
karolek_ust Opublikowano 26 Stycznia 2020 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2020 25 minut temu, wielik napisał: No i super coś się zaczęło dziać Nie od razu można wszystko , tym bardziej jak się ma rodzinę i dziecko
karolek_ust Opublikowano 3 Lutego 2020 Autor Opublikowano 3 Lutego 2020 Zderzak polakierowałem , i kratki halogenów prysnełem w czarny połysk
wielik Opublikowano 3 Lutego 2020 Opublikowano 3 Lutego 2020 Fajnie ten eslajnowy zderzak wygląda . Kratki w połysku super się prezentują.
karolek_ust Opublikowano 3 Lutego 2020 Autor Opublikowano 3 Lutego 2020 12 minut temu, wielik napisał: Fajnie ten eslajnowy zderzak wygląda . Kratki w połysku super się prezentują. No trafił się całkiem przypadkiem to mowie nie wyrzuce go , domowilem halogeny kratki byly zmeczone temu poszły w połysk , i teraz myśle czy grill jak będę przekładać nie prysnać też w czarny połysk
soplic Opublikowano 3 Lutego 2020 Opublikowano 3 Lutego 2020 to twoje auto więc zrobisz jak chcesz, ale ja osobiście już nie mogę patrzeć na projekty typu "machnę wszystko na czarno", łącznie ze znaczkiem i wnętrzem(!) lamp...
karolek_ust Opublikowano 4 Lutego 2020 Autor Opublikowano 4 Lutego 2020 21 godzin temu, soplic napisał: to twoje auto więc zrobisz jak chcesz, ale ja osobiście już nie mogę patrzeć na projekty typu "machnę wszystko na czarno", łącznie ze znaczkiem i wnętrzem(!) lamp... Ale ja nie napisałem że machne wszystko na czarno , są czarne kratki , to myślałem nad tym by grill dać w czarny połysk , a nie ramke czy emblemat ktory zostaje chrom , gdyż obwódki halogenów też są chrom .
MaciekPL Opublikowano 4 Lutego 2020 Opublikowano 4 Lutego 2020 Po mojemu to te chromy z przodu do niczego nie pasują. Rób grill z ramką czarny , obwodke halogenow czrana i będzie juz fajnie. Listwy koło szyb masz czarne, słupki również. Do kompletu przód i bedzie na tym kolorze fajnie wyglądać 2
MaciekPL Opublikowano 4 Lutego 2020 Opublikowano 4 Lutego 2020 22 godziny temu, soplic napisał: to twoje auto więc zrobisz jak chcesz, ale ja osobiście już nie mogę patrzeć na projekty typu "machnę wszystko na czarno", łącznie ze znaczkiem i wnętrzem(!) lamp... Ja jak na coś nie mogę patrzeć to zamykam oczy :))
kris67 Opublikowano 5 Lutego 2020 Opublikowano 5 Lutego 2020 12 godzin temu, MaciekPL napisał: Po mojemu to te chromy z przodu do niczego nie pasują. Rób grill z ramką czarny , obwodke halogenow czrana i będzie juz fajnie. Listwy koło szyb masz czarne, słupki również. Do kompletu przód i bedzie na tym kolorze fajnie wyglądać Jestem tego samego zdania
Rekomendowane odpowiedzi