Patryk05 Opublikowano 27 Listopada 2019 Opublikowano 27 Listopada 2019 (edytowane) Obd eleven.csvWitam wiem że temat już był, ale chciałbym by ktoś sprawdził moje logi. Ogólnie samochód szarpie przy przyspieszaniu nie ma mocy jedzie 150km max. Doginalem konektory na pompowtryskach, ale czy to dobrze zrobiłem nie wiem bo logi nie wyglądają najlepiej filtr paliwa wymieniony, przeplywomierz dobry. Edytowane 27 Listopada 2019 przez Patryk05
Patryk05 Opublikowano 28 Listopada 2019 Autor Opublikowano 28 Listopada 2019 58 minut temu, Tom A4 napisał: Logi źle zrobione. Aha. Jak wygladaja prawidlowo zrobione logi?
Patryk05 Opublikowano 3 Grudnia 2019 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2019 Pierwszy raz robiłem logi. Wrzucam jeszcze raz tym razem poprawne logi dynamiczne 3, 8, 11. Jak by ktoś mógł zerknąć będę wdzięczny chart.csv
Tom A4 Opublikowano 3 Grudnia 2019 Opublikowano 3 Grudnia 2019 (edytowane) Tym sprzętem nie zrobisz logów. Minimum vcds lite to co masz nadaje sie do kasowania błędów do niczego więcej. Edytowane 3 Grudnia 2019 przez Tom A4
Rekomendowane odpowiedzi