macintosh Opublikowano 29 Listopada 2019 Opublikowano 29 Listopada 2019 Witam. Mam nie typowy problem. Nie działają mi przyciski "-" "+" "mode" i teraz nie mogę ustawić zegarka i daty. Wczoraj 2 godziny szukałem w vcds ale nie mogę znaleźć gdzie. macie jakieś pomysły jak to ustawić ? Dodam tylko ze w rns-e tez się nie da bo bierze datę i godzinę z zegarów
GreGoriO Opublikowano 29 Listopada 2019 Opublikowano 29 Listopada 2019 (edytowane) Kodowanie na wentylację, panel pomiędzy siedzeniami z navi lub telematic... Plusem tego będzie dodatkowe programowalne wietrzenie auta . I kilka drobniejszych dodatków, czasem tak potrzebnych pod ręką. Edytowane 29 Listopada 2019 przez GreGoriO
pila24 Opublikowano 29 Listopada 2019 Opublikowano 29 Listopada 2019 7 godzin temu, macintosh napisał: Witam. Mam nie typowy problem. Nie działają mi przyciski "-" "+" "mode" i teraz nie mogę ustawić zegarka i daty. Wczoraj 2 godziny szukałem w vcds ale nie mogę znaleźć gdzie. macie jakieś pomysły jak to ustawić ? Dodam tylko ze w rns-e tez się nie da bo bierze datę i godzinę z zegarów Może sama płytka z przyciskami odczepiła się od płyty licznika? Można kupić angola za 20 zł na czesci... Albo jak kolega napisał przeróbka panelu by wejść do menu licznika i tam ustawić. ..albo antena radiowa i sama się ustawi ?
macintosh Opublikowano 12 Maja 2020 Autor Opublikowano 12 Maja 2020 W dniu 29.11.2019 o 17:21, pila24 napisał: Może sama płytka z przyciskami odczepiła się od płyty licznika? Można kupić angola za 20 zł na czesci... Albo jak kolega napisał przeróbka panelu by wejść do menu licznika i tam ustawić. ..albo antena radiowa i sama się ustawi ? Witam Dokładnie tak się stało sama płytka z przyciskami poszła lekko w dol. wsadziłem na miejsce i wszystko ok
Rekomendowane odpowiedzi