Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Radomszczańskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja jestem dziś cały dzień dyspozycyjny :good:

Pawełek też słyszałem że się żalił ostatnio że coś by tam wypi... znaczy spotkał się :polew::drunk::dance:

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Wyświetleń 109,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ja jestem dziś cały dzień dyspozycyjny :good:

Pawełek też słyszałem że się żalił ostatnio że coś by tam wypi... znaczy spotkał się :polew::drunk::dance:

Jeżeli już chcecie aż tak bardzo się ze mną napić to jutro :>

Dzisiaj niestety nie mogę ;(

Ale spotkać się pod wiaduktem na chwilkę - bardzo chętnie :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

Kutwa no wątpie Kuba w powodzenie misji.. "sobota alko-spot" bynajmniej u mnie :disgust: myślałem, że dzisiaj coś wykombinujemy, ale jak szybko zajrzałem na forum to nic tylko ;( aż teraz żałuję, że nie napisałem "Zbierać się jest woda :naughty: do wypicia" :decayed:

A teraz cóż ta godz i znowu nie skołujemy transportu..... :gwizdanie: :decayed: [br]Dopisany: 25 Czerwiec 2010, 23:08_________________________________________________A tak na marginesie to mam ochotę na przejażdżkę tą Twoją Alfą Kuba (oczywiście na fotelu pasażera :naughty: ) :decayed:

Opublikowano

[br]Dopisany: 25 Czerwiec 2010, 23:08_________________________________________________A tak na marginesie to mam ochotę na przejażdżkę tą Twoją Alfą Kuba (oczywiście na fotelu pasażera :naughty: ) :decayed:

Spoko :wink4: Mogę Cię przewieźć, ale zrobię najpierw poduchę silnika :gwizdanie:

Nie no... Z tym też da się jeździć.

Stałem dzisiaj chwilkę pod wiaduktem, ale nikt nie zawitał. Później spotkałem znajomych i w sumie samo z siebie tak wyszło, że jutrzejszy dzień sobie zaplanowałem :mysli:

Opublikowano

no to kaszaneczka bo najprawdopodobniej najbliższy termin będę teraz mieć po 8 kwietnia, do 11 mam urlop ale chyba zjedziemy wcześniej więc można jeszcze coś skiełbasić, będę mieć już strupa zatankowanego więc nie będzie problemu z transportem :decayed:i koniec wymigiwania się :chytry: już tyle okazji się nazbierało i wódka zmagazynowana jak dłużej powstrzymujemy to możemy nie przeżyć spota :polew: :polew:

Opublikowano

no to kaszaneczka bo najprawdopodobniej najbliższy termin będę teraz mieć po 8 kwietnia, do 11 mam urlop

O ile mi wiadomo mamy już czerwiec - właściwie jego końcówkę. Po czerwcu jest lipiec chyba :naughty:

Krzysiu piłeś coś? :polew: :polew:

Opublikowano
:polew: :polew: :polew: :polew: hahahaha ale doj**ałem z tym kwietniem :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Opublikowano
  • Autor

O kur** myślałem, że z krzesła spadnę, też tak czytam "po 8 kwietnia" mówię Krzysiu ma nieźle zajęty terminarz skoro najbliższy wolny termin ma prawie za rok :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: Krzysiu :good:

Opublikowano

wystraszyłem was nie ? :chytry: Ze prawie rok nie bedziemy sie widziec :polew::decayed:

:bag:

Opublikowano
  • Autor

Ale Krzysiu jak coś to rezerwujemy ten termin w ciemno :naughty: bo ja pierd*** nie wiadomo kiedy kolejny będziesz miał wolny może to już będzie 2012 :mysli::polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Jak tam Wam sobota minęła? :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Cóż rzec sobota minięła pracowicie... :disgust: niedziela trochę lepiej bo była rozrywka typu wyjazd na Dni Bełchatowa :decayed:

A tak wogólę to ciiicho tu jak cholera :mysli:

Kiedy się zbieramy na to grillowanie :cool1:

Opublikowano

A tak wogólę to ciiicho tu jak cholera :mysli:

Kiedy się zbieramy na to grillowanie :cool1:

Ja w niedziele wyjeżdżam nad morze na tydzień. Piątek mam wolny z tego co się zapowiada na tę chwilę :przebiegly:

PS. Krzysiu widziałem Cię dzisiaj o 8 rano wyjeżdżałeś z Pajdaka na Brzeźnicką. :hi:[br]Dopisany: 29 Czerwiec 2010, 13:19_________________________________________________Do zobaczenia Pany :naughty:

Wylatuje nad morze, wracam 12 Lipca na dwa dni i dalej w Bieszczady :gwizdanie:

Trzymajta się :hi: :hi:

Opublikowano
  • Autor

Jaka tu cisza :blink: no ale nic wczasujta się ludzie wczasujta :decayed:

Opublikowano

Czołem Pany :hi:

Maskara to co się tutaj wyrabia :wallbash:

Strzelam focha :polew: :polew:

Opublikowano

lo matko nareszcie w domu nareszcie na forum :good:

co tam panowie slychowac u was ? :) Widze Kuba uciekl do ciepłych krajów.

A u Prezesa?

Wczoraj z Efciem sie widzialem co prawda, nie bylo czasu zamienic słowo ale i tak milo zobaczyć znajomą buzię :cool1::decayed:

Opublikowano
  • Autor

Oo w morde wczasowicze wrócili, jak tam mordki opalone? :decayed: ja kur.. pracuje, ale ale w środę lecę w góry :naughty: kurcze nomalnie tak się za wami stęskniłem... że aż by się coś spożyło :evil: A swoją drogą Krzysiu to ostatnimi czasy pisałem kiedy tam się zmawiamy na jakieś piwko? :decayed: ale cisza nic nie odp więc kiedy tam reflektujesz ja dysponuje czasem dziś... :naughty: a i może ktoś jeszcze się skusi na spota.. Kuba, Efcio, Grzesiu..... :gwizdanie: :kox:

Opublikowano

chetnie przepale gardziel :polew::kox: