Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Radomszczańskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Efcio machać to za mało :D ja jestem ślepy za kółkiem trzeba trąbić, palić race, rzucać kamieniami itp. :good::naughty:

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Wyświetleń 110,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ale chyba twoja dziwa sterowala szerszeniem :decayed: :decayed:

Opublikowano

Kuba lepiej trenuj przed piątkiem :hi: Troszkę Ci się nazbierało :kox::naughty:.

Bardzo śmieszne ;(

Powiedzcie lepiej o której to :gwizdanie:

Opublikowano

ja pracuje do 17 :) w sumie to kończę robotę wpadnę do domu po jakąś kiełbaskę i możemy spadać. tylko Jest problemik w związku z tym że nie otwiera mi się bagażnik nie mam pojęcia jak dotransportujemy grilla na miejsce :confused4:

Opublikowano
  • Autor

ja pracuje do 17 :) w sumie to kończę robotę wpadnę do domu po jakąś kiełbaskę i możemy spadać. tylko Jest problemik w związku z tym że nie otwiera mi się bagażnik nie mam pojęcia jak dotransportujemy grilla na miejsce :confused4:

Grill na kolanach :naughty: a tak swoją drogą to nie wiem ile tam wytrzymamy bo u mnie komary tak napierd**** że bania mała :disgust: także nad wodą to sobie nawet nie wyobrażam :wallbash: ja wolny będę w granicach 18-19

Opublikowano

hm.. te komary faktycznie mogą nam troszkę pokrzyżować zabawę :wallbash: zobaczymy ! kto skołuje grilla i brykiet? :polew: ja zajmę się transportem standardowo :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Ja mogę skołować brykiet a odnośnie grilla to musiałbym zob w jakim jest stanie :cool1: myślałem też o takim grillu jednorazowym, ale nie wiem czy gdzieś teraz taki spotkam :wink4: trzeba jeszcze skołować kiełbachę, jakiś chleb itd :gwizdanie: ja co bedę mógł to załatwię :wink4:

Opublikowano

Nie wiem co mi zrobicie, ale możliwe, że przybędę do was trochę później, albo wcale :thumbdown:

Będziemy pod telefonem.

Opublikowano

hm... :mysli::bicz::bicz2: :bicz3: :baseball: i takie tam inne pieszczoty :polew:.

Pawełku to co robimy? Zostajemy w radomsku? :)

Opublikowano
  • Autor

Nic chyba innego nam nie pozostaje.. Wiesz co dzisiaj to mam ochotę na zimnego browarka :decayed: kur** nie wiem kiedy ten grill dojdzie do skutku :confused4:

Opublikowano

Pawełku wpadnę po Ciebie jakoś na wieczór wyskoczymy do Warki co? Jak kuba bedzie dostepny to najwyżej do nas dołączy i może Efcio i Grześ po robocie nas odwiedzą :).

Opublikowano

Jak kuba bedzie dostepny to najwyżej do nas dołączy i może Efcio i Grześ po robocie nas odwiedzą :).

Postaram się :hi:

Opublikowano
  • Autor

Ok, pasuje :good:

Opublikowano

Kuba jak coś to pisz do mnie najprawdopodobniej Paulina będzie kierowcą to po Ciebie podjedziemy :good:

Opublikowano

Kuba jak coś to pisz do mnie najprawdopodobniej Paulina będzie kierowcą to po Ciebie podjedziemy :good:

Do Warki mam nie daleko, więc jak wrócę do domu o normalnej porze to przyjdę :cool1:

Opublikowano
  • Autor

W sumie spot można zaliczyć do udanych..Krzysiu :good: , szkoda tylko, że z forumowiczów było nas tylko 2... :confused4: mam nadzieję, że następnym razem frekfencja bardziej nam dopisze :cool1:

Opublikowano

fajowo było jednak tak jak rozmawialiśmy wczoraj, nie ma to jak picie za stokrotką w spokoju :decayed:. :good:

Opublikowano
  • Autor

Hmm... dokładnie :decayed::good:

Opublikowano

No pięknie 11 stopni dzisiaj rano jak wstawałem do roboty :polew:. Znów mamy jesień :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

I co kur** nikt nie ma odwagi się odezwać czy co... spoko chłopaki wybaczamy wam tego spota :cool1: oby na kolejne nadeszła większa mobilizacja u was, bo każdy z nas ma ważne sprawy, ale jak się czegoś chce to wszystko można przełożyć, albo rozłożyć w czasie :gwizdanie: No i to by było na tyle tej pouczającej lekcji :decayed: