Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Radomszczańskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pany jak tam robimy jutro coś :?: jakiegoś spota czy dłuższe posiedzenie.. :cool1: bo nie wiem na co się nastawiać :kox: a i jeszcze jedno kiedy grillujemy :?:

Spota szybkiego można zrobić, ale nie wiem czy przybędę. A grilla się zrobi jak będzie ciepło raczej :gwizdanie:

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Wyświetleń 110,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

Spota szybkiego można zrobić, ale nie wiem czy przybędę. A grilla się zrobi jak będzie ciepło raczej :gwizdanie:

No w sumie szybkiego można zrobić, ale qr** na przyszły weekend to coś spożywamy... tak bynajmniej z okazji :Dnia Dziecka" :kox::polew: :polew: i Kuba szykuj się bo pijesz karniaka za ostatniego spota :cool1::decayed: :decayed:

Opublikowano

i Kuba szykuj się bo pijesz karniaka za ostatniego spota :cool1::decayed: :decayed:

Ja pier*****lę :polew::kox: :gwizdanie:

Opublikowano

dzien dziecka!! :radocha:

na szybkiego spota dzisiaj chyba nie wpadnę, jestem ustawiony na przebijanie ucha :disgust:.

Ale o grillu trzeba zacząć na nowo myśleć :) tylko szybko bo znów deszcz się dowie i wpadnie pokrzyżować nam plany. :thumbdown:

Opublikowano
  • Autor

f*ck nie wiem czy dzisiaj dam radę podjechać na spota.. :confused4: jeżeli będę w mieście to podskoczę na parę minut :)

Opublikowano

moze i to bylem ja :decayed: wplacac na serwer :good:

Opublikowano
:good: ja po pierwszym cos tam posle, z trzy piwka sie mniej wypije :) i cool
Opublikowano
  • Autor

:good: ja po pierwszym cos tam posle, z trzy piwka sie mniej wypije :) i cool

Ja też za niedługo coś poślę :good:

Dzisiaj byłem w Czewie na MotoShow pod M1 :cool1:, nie powiem impreza całkiem ciekawa chłopaki na motorkach skakali, można było sobie autko na hamowni wypróbować i jeszcze nówki sztuki salonowe pooglądać, niestety audi nie było :thumbdown:

Ciekawe jaka będzie pogoda na przyszły weekend.. :cool1: czy grill wreszcie dojdzie nam do skutku... :naughty:

Opublikowano

Czołgiem! :hi:

Cośta się tak rozgadali? "Chłopacy", nie nadążam czytać :polew:

Opublikowano
  • Autor

Kuba ja spędziłem ze 3 dni na czytaniu zaległości.. a nie było nie na forum tylko z parę godzin :decayed: także uważaj bo możesz w pewnym momencie nie nadrobić i nie wiedzieć o co kaman.. :polew: :polew:

Krzysiu kiedy robimy powtórkę z rozrywki... bo jakoś nudno :banan2::dance:

Opublikowano
:polew::good: Paweł możemy coś pomyśleć w czwartek albo środę ;) będziemy mieć wolne tak więc można poszaleć, tylko coś ta pogoda mnie znów zaczyna zniesmaczać. Jak mają być faktycznie takie opady jak zapowiadają to przecie znów będzie kapustka :/.
Opublikowano
  • Autor

Właśnie teraz dłuższy weekend.. więc trza nad czymś rozrywkowym pomyśleć :naughty: oby tylko ta zasrana pogoda się poprawiła :disgust:

Kuba Ty też kołuj sobie wolne :cool1: Grzesiu i Adrian też :kox:

Opublikowano

Kuba niech zacznie już trenować, ma do odrobienia zaległego spota i zakup samochodu :embarrassed::dance2:

Opublikowano
  • Autor

Kuba niech zacznie już trenować, ma do odrobienia zaległego spota i zakup samochodu :embarrassed::dance2:

Że tak powiem chłopak ma przejeb*** :decayed::polew: :polew: ale jak to mówią "trening czyni mistrza" :naughty:

Opublikowano

Oblać samochód można, ale co do zaległego spota... Nie chciałbym się przypominać kto wam tyłki woził :tongue4::polew::kox:

Opublikowano
  • Autor

Oblać samochód można, ale co do zaległego spota... Nie chciałbym się przypominać kto wam tyłki woził :tongue4::polew::kox:

Ano właśnie za to wożenie to już my się odwdzięczymy :naughty::decayed: spoko, jeszcze energii na oblewanie samochodu Ci nie zostanie :polew:

Opublikowano

:evil::polew:

powiem wam ze to jest nasz ulubiony emot :polew: u nas na forum są cały czas śmiechy i alkohol :naughty::decayed:

Opublikowano
  • Autor

:evil::polew:

powiem wam ze to jest nasz ulubiony emot :polew: u nas na forum są cały czas śmiechy i alkohol :naughty::decayed:

I o to chodzi :decayed: Krzysiu i cała chętna reszta :naughty: robimy jakiegoś alko-spota w środę.. :cool1::naughty:

Opublikowano

w środę jestem umówiony na picie z kumplem... hm... jak oczywiście odwidzi mu się to z największą przyjemnością się pojawię :):good::decayed:

Opublikowano
  • Autor

Hmm.. a ja dzisiaj byłem ostatni raz w dotychczasowej pracy... :) czas pomyśleć o swoim interesie :naughty: nie ma z kim oblać odejścia... :polew: :polew: ktoś chętny :evil::decayed: