Opublikowano 24 Marca 201115 l Grzesiu mordko ty moja jak ja dawno Cie nie widziałem na sms juz nawet kolega nie odpisujesz
Opublikowano 25 Marca 201115 l jakos z 3tyg temu pany ja dzis odpadam audi na kanale bede miec i tacie jestem potrzebny
Opublikowano 25 Marca 201115 l Autor pany ja dzis odpadam audi na kanale bede miec i tacie jestem potrzebny To ujowo.. a tu nawet pogoda się klaruje
Opublikowano 25 Marca 201115 l albo nie miałem mesedżóf albo byłem pijany, zazwyczaj odpowiadam wczoraj miałem do ciebie wspasc na chwile i zmoncic osłone pod skrzynie ale przestało mi sie chciec jakos. moze jakos w przyszłym tyg wpadne[br]Dopisany: 25 Marzec 2011, 11:59_________________________________________________widze ze jak przyszedłem to rozmowa na forum sie zakończyła co do spota to dam rade ale na krótko ponieważ mam wieczorne nie oczekiwane plany, to jak z tym zjazdem?
Opublikowano 25 Marca 201115 l Autor Zjazd absolutnie będzie ja tam napewno będę [br]Dopisany: 25 Marzec 2011, 15:24_________________________________________________Edit. Grzesiu a gdzie byłeś jak Cię nie było?? teraz to dopiero rozmowa na forum ożyje
Opublikowano 25 Marca 201115 l pojawiam sie i znikam taka rola magika chciałem miec dobre wejscie wyłoniłem sie zza mgły i jestem to o której wkońcu i gdzie? i kto bedzie konkretnie
Opublikowano 25 Marca 201115 l ja Grześ obecnie mam 2x passat na hali + moje A4 wiec roboty w uj nie dam rady... na nastepnego spota moze zajade spoko Grześ wpadaj
Opublikowano 25 Marca 201115 l spoko wodzu, myslałem ze jakbym cie zabrał na pare chwil to wyrwałbys sie ale spoko robota to robota. no ja tez tylko na chwile ale jednak
Opublikowano 25 Marca 201115 l to może za tydzien następny? wpadniesz grześ zrobimy podłoge i na spota
Opublikowano 25 Marca 201115 l nie widze problemu to jak masz tyle roboty to wypad do kanału zębami śrubki odkręcać [br]Dopisany: 25 Marzec 2011, 15:51_________________________________________________to o której i gdzie?
Opublikowano 25 Marca 201115 l Autor Około 17 pod wiaduktem zwyczajowo Będę: ja , Krzysiek, Kuba, i Ty Grzesiu