Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Radomszczańskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

odejdz tyy tyyy alfo szkapo :doh1:

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Wyświetleń 110,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Kuba ! nie zabrales nas :disgust:

Opublikowano
  • Autor

No właśnie :disgust: a my już nawet w zgrzewke piwa się zaopatrzyli :polew: :polew: a tu masz Ci los.. napewno było fajnie, ale my byśmy dopiero tą imprezę rozkrecili.. :naughty::D[br]Dopisany: 22 Marzec 2011, 17:42_________________________________________________Edit.

Kto dostał choinkę.... ??? :bag::polew: :polew:

Opublikowano

Krzysiu tu byś tam pasował :naughty: Alfaholicy - Alkoholicy :D

Z wielką przyjemnością Cie zabiorę na kolejny zlot :D Ciebie Paweł też :gwizdanie:

Opublikowano

PAWEŁ JADYMY !!! Będzie ciepło to nawet pod Alfą kuby możemy spać :decayed::good:[br]Dopisany: 22 Marzec 2011, 18:57_________________________________________________Patrzcie jak czas leci pamiętam jeszcze jak nasz Kubuś prawko robił :gwizdanie: :bag: a tu już Alfą się udziela :thumbup::baseball:

Opublikowano

PAWEŁ JADYMY !!! Będzie ciepło to nawet pod Alfą kuby możemy spać :decayed::good:[br]Dopisany: 22 Marzec 2011, 18:57_________________________________________________Patrzcie jak czas leci pamiętam jeszcze jak nasz Kubuś prawko robił :gwizdanie: :bag: a tu już Alfą się udziela :thumbup::baseball:

Ciężko będzie dosłownie "pod" alfą :D Bardzo mały prześwit :)

No niestety... czas strasznie szybko zapitala :shocked: Ale obiecuje, że na najbliższy (mobilny spot) podjadę Audiczką :good:

Opublikowano

yhy tak tak jasne :decayed: alfa zajedz nic sie nie stanie :cool1: Kubuś bez ciebie jak widac wątek jeszcze zyje :tongue4:

Opublikowano
  • Autor

Właśnie właśnie czas pomyśleć o jakimś spocie... :cool1: może w ten czwartek albo piątek tak o 17?? Co wy na to?? Może już mnie trochę dychawica przejdzie a temperatury mają być dodatnie więc czemu nie.... :naughty:

Opublikowano

Właśnie właśnie czas pomyśleć o jakimś spocie... :cool1: może w ten czwartek albo piątek tak o 17?? Co wy na to?? Może już mnie trochę dychawica przejdzie a temperatury mają być dodatnie więc czemu nie.... :naughty:

W Czwartek kończę szkołę o 17 więc odpadam, a w piątek mam basen i planuje zmienić koła w dwóch furach - jeżeli oczywiście odbiorę od lakiernika :)

Opublikowano
  • Autor

W Czwartek kończę szkołę o 17 więc odpadam, a w piątek mam basen i planuje zmienić koła w dwóch furach - jeżeli oczywiście odbiorę od lakiernika :)

No to może około 18, poczekajmy co inni powiedzą :cool1: . To fele masz u lakiernika, na jaki kolor malujesz? czy autko?

Opublikowano

To fele masz u lakiernika, na jaki kolor malujesz? czy autko?

Fele :) Konkretniej od Audi i od Alfy :gwizdanie:

Opublikowano
:decayed:
Opublikowano

jutro hm... o 17 hm... Mógłbym podjechać na godzinkę :). W piątek od 17 jestem wolny więc mi pasuje. Działamy :)

Opublikowano
  • Autor

Ok to postanowione piątek 17 pod wiaduktem :cool1: pasuje wszystkim??

Opublikowano

mnie nie bedzie nie mam transportu :wink4:

Opublikowano

Nie lękaj się maleńki :kox:.

Opublikowano
  • Autor

Nie ma rzeczy niemożliwych :naughty: oby nas było jak najwięcej :kox: :kox:

Opublikowano

no to bede :decayed: