Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Radomszczańskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
  • Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Wyświetleń 110,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

daj namiary na to musze seee kupic :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Zwiru to kiedy się zmawiamy?????? :naughty:

Opublikowano

no dzis pewnie sie zniszcze w nowo ;d i nie wiem czy moj organizm bedzie w stanie przyswoic wiecej alkoholu, trzeba chlopakow tez zmobilizowac :> i dzialamy !

Opublikowano
  • Autor

no dzis pewnie sie zniszcze w nowo ;d i nie wiem czy moj organizm bedzie w stanie przyswoic wiecej alkoholu, trzeba chlopakow tez zmobilizowac :> i dzialamy !

Ja mogę co najwyżej jutro bo dziś niestety nie ma mnie w domu, a stąd tzn 20km do r-ska nie będę miał transportu ;(

Opublikowano

panowie mam do podpięcia tube i wzmacek podjąłby się ktoś zwojowania tego? tylko kable musze jeszcze dokupic

Opublikowano

panowie mam do podpięcia tube i wzmacek podjąłby się ktoś zwojowania tego? tylko kable musze jeszcze dokupic

Znam kogoś kto by się podjął ale w Częstochowie :tongue4:

Opublikowano

do Czestej to juz mi pawel dal namiar :P dzwonilem ale gosc w soboty nie pracuje bezboznik :polew:

Opublikowano

ja Ci podepne :tongue4:[br]Dopisany: 06 Marzec 2011, 11:56_________________________________________________wejdz na gadu :decayed:[br]Dopisany: 06 Marzec 2011, 11:59_________________________________________________no to my ja ten ze zwirasem juz po spocie i nooo zaden z naszych mośków sie nie odezwał :decayed: pany pany bujamy to forum bo cisza :decayed: :decayed: Kubuś jak widać bez Ciebie jeszcze ten wątek żyje i ma sie dobrze :decayed:

Opublikowano
:polew: Wojciu dzieki jeszcze raz za dzisiejszy dzień :good:. Jutro czaimy dupeczke w sklepie :cool1::decayed:
Opublikowano
:naughty::kox: noo baa nie dziękuj nie ma za co :wink4: polecam sie na przyszłość :tongue4: nie chce nic mówić ale jeszcze troche i nie poznacie Zwirasa fury.... :kox:
Opublikowano
:polew: posprzatam ! Obiecuje :polew: :polew:
Opublikowano

to też :decayed: jak coś to zapraszam w wakacje na lifting :kox: w tydzień ostro pomodzimy i bedzie miodzio :kox:

Opublikowano
  • Autor

no to my ja ten ze zwirasem juz po spocie i nooo zaden z naszych mośków sie nie odezwał :decayed: pany pany bujamy to forum bo cisza :decayed: :decayed:

Że tak powiem jam się odezwał bo ze zwirasem przez tel się porozumiewał :tongue4:

Jednak pragnę napisać trochę z innej beczki.. pany ostatki a my co tak o suchych pyskach :kox: trza się zmobilizować i może do jakiegoś baru uderzyć :naughty: :naughty: co wy na to???? :evil:

Opublikowano
  • Autor

PIC PIC PIC SIE CHCE! :kox:

Krzysiu dobrze mówisz :cool1::decayed: :decayed:[br]Dopisany: 07 Marzec 2011, 16:20_________________________________________________A więc jak pany??? robimy coś... :naughty:

Opublikowano

no własnie kiedy? :decayed: zwiras d*pa ze sklepu czeka na vaga... :gwizdanie: :kox:[br]Dopisany: 07 Marzec 2011, 18:03_________________________________________________takie radio mam do sprzedania http://allegro.pl/radio-samochodowe-lg-cd-mp3-wma-4x50-w-i1494795526.html

Zwiras może sie wypowiedzieć jak to gra bo w niedziele były testy i radio pioneer wymiękło przy moim :gwizdanie: za 150zł pojdzie :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Dzisiaj już trochę późno na umawianie się.. ale też by co walnął :naughty: więc ostatecznie jutro :decayed:

Opublikowano

ja dzisiaj chlam z Clinem ;p zrobilismy juz po piwku i worke atakujemy :gwizdanie: a lrzyszedlem do niego zgrac muze ;DDDDDDDDDd

Opublikowano

z kim ja sie zadaje :tongue4: codziennie chlaja :wink4: