Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Radomszczańskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jedziemy ! na 16 :)

ja jadę ! trza najebać się :).

Wczoraj przesadziłem, zrobiłem cwiartke wódki na "miejscu" popiłem piwem w samochodzie dziewczyny mi kupiły drugie i obudziłem się w Katowicach :polew: :polew: oczywiscie poprawiłem piwem i nawet nie wiem jak do radomska trafiłem :decayed::naughty: to jest impreza! o 3 wróciliśmy a ja pamiętam tylko godzine :shocked: :gwizdanie:

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Wyświetleń 110 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

jedziemy ! na 16 :)

ja jadę ! trza najebać się :).

Wczoraj przesadziłem, zrobiłem cwiartke wódki na "miejscu" popiłem piwem w samochodzie dziewczyny mi kupiły drugie i obudziłem się w Katowicach :polew: :polew: oczywiscie poprawiłem piwem i nawet nie wiem jak do radomska trafiłem :decayed::naughty: to jest impreza! o 3 wróciliśmy a ja pamiętam tylko godzine :shocked: :gwizdanie:

zwiras zajedziesz po mnie? :decayed: i ogarnij bagaznik bo blotnik bede chciał ze soba zabrac :decayed:[br]Dopisany: 09 Kwiecień 2011, 17:09_________________________________________________

jeszcze chyba nic nie wiadomo ani jak jedziemy ani o której :mysli:

pawcio co do tego zawiasa to musielibysmy sie spiknąć i razem zrobić oględziny bo sam do konca nie wiem która czesc jest wadliwa i rez mi trudno to ocenic samemu, mysle ze cos na dole :decayed:

grzesiek jak z zawiasami bo drzwi juz nie ma :tongue4:

Opublikowano

ale moim nie mozemy panowie jechac :/

Opublikowano

troche sie dziwie... z radomska na zajazd jurajski ile jest? 35 km? wpadlibyscie furmanami, kazdy swoim :gwizdanie: pokazac co i jak a nie browary chlac :kox:

Opublikowano
  • Autor

Czyli jak Grzesiu nie pojedzie swoim to cinko widze wasz wyjazd :confused4: ale biorąc pod uwagę , ze każdy z was chciałby coś chlapnac to pozostaje tylko taxi :wink4:

Opublikowano

ehh :confused4: coś czuje ze nie pojedziemy

Opublikowano
  • Autor

Ej no chlopoki :cool1: mobilizować sie Grzesiek, Kuba, Adrian.. Nakierowywac sie na Częsta :naughty:

A jak teraz nie wypali to Next time jedziem pociągiem :decayed::polew: :polew: :polew:

Opublikowano

daj pan spokoj :polew:

Opublikowano

chetnie ale ja tez chce alko :decayed: moze pewełek by nas zabrał on napewnie nie chce sie napić:P adrian to jutro pracuje na 18 wiec lipa, wiec albo kazdy jedzie swoim albo nie wiem :mysli: pociągiem ok mozna jechac wszystko fajnie tylko ciekawe jak wrócimy?? zgonom cieżko do auta wsiąć a co dopiero do pociągu :kox: pojedziemy gdzie bezpośrednim do szczecina i co?? :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed:

co do zawiasów to nie wiem jeszcze bo z pawłem pewien temat nagrywam wiec musze to przemyśleć, wiec jak chłopaki co robimy??

Opublikowano

ja nie pojade autem :wink4: i juz widze ze nic z tego nie bedzie :)

Opublikowano
  • Autor

Grzesiu czytaj parę stron wcześniej.. ja wogólę się nie piszę bo akurat w tym czasie mam inne zajęcie :cool1: myślę że trza będzie zrobić wesoły pociąg... :tongue4: :tongue4: :tongue4::polew: :polew: :polew: bo jechać żeby pochwalić się naszymi furami to raczej nie ma co :naughty::polew: :polew:[br]Dopisany: 10 Kwiecień 2011, 00:37_________________________________________________Edit.

A w Szczecinie to jest fajny port.. :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty::polew: :polew: :polew::tongue4: :tongue4: :tongue4:

Opublikowano

Grzesiu czytaj parę stron wcześniej.. ja wogólę się nie piszę bo akurat w tym czasie mam inne zajęcie :cool1: myślę że trza będzie zrobić wesoły pociąg... :tongue4: :tongue4: :tongue4::polew: :polew: :polew: bo jechać żeby pochwalić się naszymi furami to raczej nie ma co :naughty::polew: :polew:[br]Dopisany: 10 Kwiecień 2011, 00:37_________________________________________________Edit.

A w Szczecinie to jest fajny port.. :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty::polew: :polew: :polew::tongue4: :tongue4: :tongue4:

a czy wszędzie i zawsze trzeba chlać? :cool1::tongue4:

Opublikowano

Chlać trzeba, panowie dopiero wróciłem z łodzi :P ogarniam strupa i wpadne po Ciebie Grzesiu i Wojtuś po 15, pojedziemy moim głazem a Wy możecie się schlać :decayed:. [br]Dopisany: 10 Kwiecień 2011, 10:03_________________________________________________jak dobrze pójdzie wrzucę Wam filmik jak po schodach wchodziłem :polew: :polew:

Opublikowano

pier**lisz? a kuba?? paweł napewno nie moze jechać??

Opublikowano

Paweł ma nauki przedmałżeńskie a właśnie niech ktoś zadzwoni po Kubusia, ja nie mam telefonu :disgust::angry:.

Opublikowano

a ja nic na koncie :tongue4: :decayed:ale ja nie chce tak bez ciebie sączyć :disgust:

Opublikowano

Wojtka zaszczepimy :polew:

Opublikowano

szkoda ze tylko we 3 jedziemy, pozatym i tak nie bedziemy tam siedzieć choooj wie ile no nie?

Opublikowano

zobaczymy jak sie impreza rozwinie :)

Opublikowano
:decayed: i tak nie moge sie zeszmacić za bardzo bo jeszcze sie musze dzis z moją panią zoabczyc :gwizdanie:no to moze bedzie fajnie :decayed:[br]Dopisany: 10 Kwiecień 2011, 10:34_________________________________________________juz ktoś rozsiał plote i chłopaki z czestej mówia ze przyjedziemy PKP :polew::decayed: :decayed: :kox: :kox: :kox: