Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Radomszczańskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Pawła chyba ksiądz niezle nastraszyl w niedziele bo nie dosc ze sie nie odzywa, to jeszcze nic alkoholowego nie polecialo a dzis juz sroda ! :polew::banan:

Wczoraj esa do Ciebie naszrajbałem :cool1:, ale nie doszło, następnie zadzwoniłem "abonent niedostępny" :cool1: i coś mi się przypomniało, że tel zgubiłeś czy coś takiego.. także ten tego właśnie środa a z tego co mi się wydaje to w tym tygodniu postu nie mamy :naughty: :naughty:

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Wyświetleń 109,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

hm.. Clin pracuje na nocki :< GRZES poprowadzisz nas? :cool1::decayed:[br]Dopisany: 13 Kwiecień 2011, 19:23_________________________________________________btw, telefon juz mam pojechalem do orange i karta znow aktywna wiec mozecie walic drzwiami i oknami

Opublikowano
  • Autor

Edit.

:OMG: Teraz to dopiero jesteś rozpoznawalny.. błotnik miód malina :slina::polew: :polew:

Opublikowano

wiocha tjuining, ale serio jak bede zmieniac niedlugo to zrobie to "artystycznie" :mysli:

Opublikowano

o ja jebie :polew:

Opublikowano

o w dupe nie wierze, zwiru nie słyszałem tela jak dzwoniłes, a tak pytałem bo chciałęm jechac do wojtka ale miał duzo na głowie i pomknąłem do panny,

w jakim sesie was poprowadze?? kiedy??

Opublikowano

dzis do pawła o 22 :)

-------------------------------------

:banan: :banan: :banan2::banan3:[br]Dopisany: 13 Kwiecień 2011, 21:20_________________________________________________Grzes nie zostawilem u Ciebie telefonu ? :polew: :polew:

Opublikowano
:lazy:
Opublikowano

motywem wczorajszego wieczoru jest: :piroman::facepalm:

Opublikowano

panowie jestem zmuszony sie z wami pozegnac, takze nie pijcie duzo jak mnie nie bedzie i beze mnie ;( ;( ;( ;( ;( bede o was myslał i tasował sie jak bede o was myslał, takze lece nie :witch: :witch: :witch: :witch: :witch:

Opublikowano

;(pa

Opublikowano
  • Autor

Yo Yo co tam u was?????

Jest fajnie ciepło może by jakiego spota skręcił.... :cool1: tak gdzie koło czwartku?? :naughty:

Krzysiek żyjesz?? jak bezrobocie służy czy nie za bardzo.. :cool1:

Wojciu napewno modzi ostro :kox:

Kuba where are You??? :tongue4:

Efcio jak napis przed domem.. :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Wojciu modzi taaa... kasy nie mam :disgust:

Opublikowano
  • Autor

Wojciu modzi taaa... kasy nie mam :disgust:

Niestety alkohol sporo kosztuje.. :polew: :polew: także bez szaleństw tam bo "zielona" nic nowego nie dostanie :gwizdanie: :naughty:

Opublikowano

nie pije :wink4: daszki podświetlane zalożyłem i grzane stołki :rolleyes: i mody stoja :)

Opublikowano
  • Autor

nie pije :wink4: daszki podświetlane zalożyłem i grzane stołki :rolleyes: i mody stoja :)

Wojtek przecież nie musisz się przyznawać publicznie :naughty: my to rozumiemy :tongue4::polew: :polew: przecież nikt z nas nie piję.. :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

ja nie pije od kiedy zwolniłem się z posady kierowcy i teraz jestem pasażerem kulturalnym :decayed:.

Znalazlem robote zastepcza nawet jest niezle, remontujemy przychodnie i wcaaaaaaaaaaaaaaaaleeeeee nikt nie pije :polew::tongue4::evil:

Opublikowano
  • Autor

Znalazlem robote zastepcza nawet jest niezle, remontujemy przychodnie i wcaaaaaaaaaaaaaaaaleeeeee nikt nie pije :polew::tongue4::evil:

To się zajeb*** szybko uwinąłeś ze znalezieniem zastępczej roboty :kox::good:

Opublikowano

WESOLYCH SWIAT PANOWIE ! I PANIE PANOW ! :good:

Opublikowano

wzajemnie :drunk: