Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Radomszczańskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Pozdrowienia z podróży poslubnej - Darlowek 2011 :tongue4::good: :good: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed:

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Wyświetleń 109,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

syn czy córka? :polew::kox:

Opublikowano
  • Autor

A jak blizniaki? :mysli::polew: :polew:

Opublikowano

to bedzie 3 pawełków

Opublikowano

A jak blizniaki? :mysli::polew: :polew:

no to gratuluje :decayed: pany nie chce nic mówic ale waKACje lecą a my ani jednego spota nie zrobilismy :gwizdanie:

Opublikowano

jak Bóg da i nie bede pracowac w sobote, organizuje ognisko na dzialce w zakrzewiu jest to mala malownicza wiocha ;D na trasie na przedborz. :P Jak ktos bylby chetny mowic, pisac, skakac z radosci i chlodzic juz wodke.

Opublikowano

Siema chłopaki dawno mnie nie było. Mam sprawe do was kto mi pożyczy przepływke na podmianke na 15 min ? :rolleyes:

Opublikowano

za pózno napisalem bo mnie juz nie ma szkoda. ale pawcio ma afna to ci pewnie udostepni :naughty: a co ci sie dzieje??

Opublikowano

grzechu ale on ma AJM ja mam AJM w A3 ale nie wiem czy cię poratuje bo u mnie przepływka też własnie cos nawala jutro vaga zapne to lookne czy to przepływka na bank :wink4:

Opublikowano

Ano dzieje się coś takiego ze przy 2000 obr/min zaczyna szarpać autkiem po logach widać że przepływka wariuje w tym zakresie obrotów wyczyściłem ja i jest troszeczkę lepiej ale spalanie dalej nie zachwyca może być przepływka od afn 110 byle z a4 a z a3 to nie wiem nic na ten temat nie znalazłem. Jak coś to mogę podjechać do kogoś jutro.

Opublikowano
  • Autor

Ja niestety nie pomogę bo jestem jakieś 550km od radomska tzn na wczasach :confused4:

Opublikowano

A masz nr tele do Wojtka

Opublikowano
  • Autor

Cholera nie mam aktualnie tel przy sobie, ale moze spróbuj na gg numer znajdziesz jak wejdziesz na jego profil. Pozdro :hi:

Opublikowano

wez od pawcia jak wroci. bo to jeden ciort czy afn czy ajm. a jak czyszczenie nie pomaga to licho :mysli:

Opublikowano

Dobra chłopaki temat już nie aktualny dzięki za chęci :notworthy: kupiłem nową przepływke :kox:

Opublikowano

chyba najlepsze i najbezpieczniejsze wyjscie :cool1:

Opublikowano
  • Autor

Dobra chłopaki temat już nie aktualny dzięki za chęci :notworthy: kupiłem nową przepływke :kox:

Jeśli można wiedzieć ile dałeś? :cool1:

Opublikowano

Już nie mam siły do tego złoma dalej szarpie... ;( powoli kończą mi się pomysły :wallbash: za przepływke dałem 329 zł w intecarsie

Opublikowano
  • Autor

Cholera a moze to walniety egr albo zapchany filtr paliwa? :mysli: bo na luzie nic nie da sie odczuć tylko w jeździe tak?

Opublikowano

511745607 jak by cos :good: dziwna sprawa z tym szarpaniem i wgl jak to szarpanie wygląda bo może to być jakas pierdoła w sumie, przepływka swoja droga EGR wątpie bo czy on działa czy on jest zaślepiony jest jeden **uj. Może któryś z zaworków masz j**nięty od podciśnienia