Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spociki Radomszczańskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema chlopaki jak tam spoty :decayed: nie chcecie kupic paneli drzwiowych pod glosniki 16cm? :decayed: w DOBREJ cenie? :naughty:

• Odpowiedzi 2.1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Wojciu jak zrobisz panel :) zgadamy się obczaję jak to wygląda i biore :kox:

nie ma problema :naughty: jak zrobie to sie zgadamy narazie brak czasu :wink4:

Opublikowano

Wojciu jak zrobisz panel :) zgadamy się obczaję jak to wygląda i biore :kox:

Szaleństwo zwiras szaleństwo :good: jak wszystko zmontujesz to normalnie nie pozostanie nic jak.... :slina:

Tak dalej trzymaj :good:

Opublikowano

daj PW co masz ciekawego :naughty: bo ja tez "troche" mam :naughty: moze bysmy sie z czym dogadali :hi:

Opublikowano

na razie mam wzmacniacz tylko na tube i ów tube :D niedługo zamawiam głośniki + drugi wzmacniacz a w przyszłości radio zmieniam.

Opublikowano

to galancie :kox: ja mam do sprzedania 2 glosniki o srednicy 25cm firmy Ci nie powiem bo nie pamietam :naughty: ostatnio w audi gralo u mnie 500W w RMS i bylo wystarczajaco :kox: oczywiscie tuuuba :slina: wzmaka tez mam tam jakiegos do sprzedania :wink4: jutro moze ogarne te dystanse :kox:

Opublikowano

jaka tam panowie zimowe szalenstwa? ;p Ja chyba powinienem być drogowcem bo mnie zima zaskoczyła i zaskakuje każdego dnia bardziej :polew:. Chyba nigdy się do niej nie przygotuję tak by nie być zdziwionym gdy nadejdzie. :decayed:

Opublikowano

Ja miałem niezłe szaleństwo w poniedziałek, miałem do przejechania trochę ponad 200km a jechałem 7,5h :kwasny::wallbash: i że tak powiem nigdy więcej takiej jazdy, średnia prędkość na FIS-ie 31 km/h :disgust:[br]Dopisany: 04 Grudzień 2010, 18:40_________________________________________________Buuuuu jaka tu cisza :thumbdown:

Spota autkami to już taczej nie wymodzimy, ale może jakieogś przy grzanym piwie daloby radę??? co wy na to??? :naughty:

Opublikowano

a ja z checia odśnieżę wam auta :polew:

Opublikowano

to ja klekne wszystkim do miecza :ssij:

Opublikowano

dobra Majlo :polew: nie opierdole Ci auta :decayed: a robie to dobrze :kox: Grześ chyba mama Ci sie pochwalila ze maszyne wam odśśśśnierzam :polew:[br]Dopisany: 14 Grudzień 2010, 19:09_________________________________________________u Grzesia mamy na pół etatu pracuje odśnieżając Audi :rolleyes: 5zl na minute :decayed:

Opublikowano

dobrze mieć własną firme odśnieżającą :polew: