Opublikowano 29 Września 201015 l to i Ja moze podjade kiedys w sumie juz rok a cały czas na spotach w czewie jestem :gwizdanie:
Opublikowano 29 Września 201015 l to i Ja moze podjade kiedys w sumie juz rok a cały czas na spotach w czewie jestem :gwizdanie: No... zapraszamy, zapraszamy :cool1:
Opublikowano 30 Września 201015 l w sumie juz rok a cały czas na spotach w czewie jestem :bicz3: :bicz3:
Opublikowano 30 Września 201015 l Autor Wszystkiego najlepszego z okazji dnia chłopaka! Haha DZIĘKI :decayed:
Opublikowano 1 Października 201015 l co tu taka cisza? ;p Jesien was uspila?! Panowie czy my boimy się alkoholu? :polew:
Opublikowano 8 Października 201015 l Autor Panowie czy my boimy się alkoholu? :polew: Absolutnie NIE jesteśmy chętni i gotowi [br]Dopisany: 01 Październik 2010, 21:29_________________________________________________Cholera Krzysiu chyba my się tylko nie boimy bo jakoś ni widu ni słychu aby pozostali podzielali to zdanie No nic..... Proponuję około piątku tzn. 8.10.2010 spot.... bo zajeb... pogoda ma być w tym tygodniu jeżeli nikt nie pisze się na alko-spot (bo wszyscy trzęsą portkami ) to zróbmy tradycyjny i tyle [br]Dopisany: 04 Październik 2010, 17:29_________________________________________________A więc nikt oprócz mnie nie pisze się dzisiaj na spota... trudno bo aura na zewnątrz naprawdę zajeb...
Opublikowano 10 Października 201015 l Autor Ooooo kur... wasza aktywność mnie poraża :polew: :polew: :polew:
Opublikowano 10 Października 201015 l halo jestem ma ktos suuba do sprzedania? bo ja opierdolilem mojego mudżyna(czyt. tube) i mi juz basika brakuje w audi
Opublikowano 11 Października 201015 l halo jestem ma ktos suuba do sprzedania? bo ja opierdolilem mojego mudżyna(czyt. tube) i mi juz basika brakuje w audi Kumpel z klasy ma do sprzedania cały zestaw Car Audio W skład jego wchodzi: tuba, wzmacniacz, kable i radio. Może Grzesiu i Adrian wiedzą o kogo chodzi :gwizdanie: Całą sobotę spędziłem na polerowaniu Audiczki, później pojechałem na wesele i auto wygląda tak samo jak przed myciem
Opublikowano 11 Października 201015 l szukam samego suba :gwizdanie: wiem ze Grześ ma do sprzedania niezly kocieł ale nie mam keszu ;(
Opublikowano 13 Października 201015 l :oklaski: :bicz3: :drool: :laghing2: :!: :ranting1: :doh1: :cwaniak1: :beer1: :th: NIE SPAĆ!! ZWIEDZAĆ!! Po raz drugi
Opublikowano 13 Października 201015 l Witajcie Trwają jeszcze zapisy na ręczniki klubowo-plażowe Oto link : RĘCZNIKI KLUBOWE - http://www.a4-klub.pl/smf/recznik_plazowy_1_tura_zbieramy_chetnych-t87352.0.html ZAPRASZAM WSZYSTKICH CHĘTNYCH
Opublikowano 14 Października 201015 l :oklaski: :bicz3: :drool: :laghing2: :!: :ranting1: :doh1: :cwaniak1: :beer1: :th: NIE SPAĆ!! ZWIEDZAĆ!! Po raz drugi chyba ty