Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

GŁOGÓW też żyje

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pewnie przez Wro będziesz jechał :naughty:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam was ;) tu Głogów :) czarny sedan A4B6 z dwoma rurkami ze srebrna naklejka golfisty. DGL..

Pozdr Gregor

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Witam jestem ze Sławy i pisze się na spot

Srebrny avant czarne rolki i listwy

Edytowane przez Wegor

Opublikowano

Temat raczej umarł. Też bym podjechał.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Szkoda

• 1 rok później...
Opublikowano

Hej. widze, że niestety temat umarł :(
Szkoda, bo właśnie wszedłem w posiadanie swojego avant'a :) a chodząc po mieście co kilka kroków mijam B6tki i zastanawiam się, kto to jest.. a może ktoś z forum :) (jeśli ktośz głogowa to prosze o cynk na priv)

PS. Gdzie w głogowie wymienialiście rozrząd? :)

Edytowane przez aKiwiKiwiKiwi

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Siemka.

Szukam kogoś kto zna sprzedawcę ze Wschowy lub ewentualnie mógłby podjechać i obejrzeć komplet foteli.

Z Górnego Sląska mam kawałek, a wiem, że różne opinie o tym sprzedawcy się przewijają.

Link do foteli i sprzedawcy http://allegro.pl/audi-a4-b6-b7-fotele-recaro-skora-alcantara-bdb-i6626038745.html

Opublikowano

Koledzy z Głogowa mam prośbę, czy ktoś z Was zna może to auto:

https://www.otomoto.pl/oferta/audi-a6-3-0tdi-rs6-2x-sline-lift-led-quattro-kamera-radar-aso-piekna-ID6yGtSb.html

muszę zmienić moje a4 na coś większego a ta c6 wygląda fajnie. Może ewentualnie ktoś dałby radę ją pooglądać?

Opublikowano

https://www.otomoto.pl/oferta/audi-a6-3-0tdi-rs6-2x-sline-lift-led-quattro-kamera-radar-aso-piekna-ID6yGtSb.html

muszę zmienić moje a4 na coś większego a ta c6 wygląda fajnie. Może ewentualnie ktoś dałby radę ją pooglądać?

osoba ta miala wczesniej golfa r36 kuman wpisz sobie chłop dba o auta i reza :) jak wpiszesz kuman w google to zoabczysz jego auta ogolnie pedantycznie podchodzi do aut :)

Opublikowano

osoba ta miala wczesniej golfa r36 kuman wpisz sobie chłop dba o auta i reza :) jak wpiszesz kuman w google to zoabczysz jego auta ogolnie pedantycznie podchodzi do aut :)

Wielkie dzięki!

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Witam tak mysle mozna by było cos pomyslec o spocie troche to mało powiedziane jest tych a4 kazdej generacji w głogowie i okolicach czekam na odzew :) 

Opublikowano
Dnia 27.12.2016 o 16:27, afroo. napisał:

Siemka.

Szukam kogoś kto zna sprzedawcę ze Wschowy lub ewentualnie mógłby podjechać i obejrzeć komplet foteli.

Z Górnego Sląska mam kawałek, a wiem, że różne opinie o tym sprzedawcy się przewijają.

Link do foteli i sprzedawcy http://allegro.pl/audi-a4-b6-b7-fotele-recaro-skora-alcantara-bdb-i6626038745.html

Aktualne, oddam za 3 tyś dla forum.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Cos sie dzieje w Głogowie? :)

Opublikowano

nic sie nie dzieje cos nie ma chetnych na spota a szkoda 

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Gdyby ktoś chciał to można coś ogarnąć gdy jeszcze wmiarę pozwala na to nam pogoda.

Opublikowano

trzeba cos ogarnac :)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Czy znajdą się w Głogowie jakieś porobione A4 b7?? Chcieliśmy ze znajomym zrobić jakąś sesję jesienną i przydało by się ogarnąć to w tym miesiącu.

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Może łatwiej było by skrzyknąć cały LGOM np w Lubinie z promienia np 30 km, Mogły by dojechać osoby z Legnicy, Głogowa, Polkowic no i Lubina.. jak ktoś chętny do organizacji pisać do mnie na priv

• 1 rok później...
Opublikowano

Siema wszystkim. Jestem rzadko w Głogowie ale bardzo chętny jestem na spotkanie. Zazwyczaj co któryś weekend zjeżdżam. Teraz świąteczny słoneczny weekend będzie to może uda się zorganizować w ciągu tego weekend jakieś spotkanko ??