humax Opublikowano 24 Marca 2007 Opublikowano 24 Marca 2007 A więc. Potrzebuje pomocy. Czy możecie mi coś polecić do wyrównania kolorytu lakieru ? Użyłem środek do usuwania smoły, i on zostawił w tych miejscach taki jaśniejszy odcień, chyba starł troszkę lakier, (rys nie widać). Widać to tylko pod słońcem , taki jaśniejszy kolor od całego lakieru. Czy da się to czymś usunąć i wyrównać koloryt lakieru ?
Wihajster Opublikowano 24 Marca 2007 Opublikowano 24 Marca 2007 trzeba bylo zwyklej ropki uzyc i bylo by bez klopotu
humax Opublikowano 24 Marca 2007 Autor Opublikowano 24 Marca 2007 no trzeba było ... Naprawdę nikt nie miał nigdy takiego kłopotu ? Wiecie jak to usunąć ?
humax Opublikowano 24 Marca 2007 Autor Opublikowano 24 Marca 2007 czyli pasta + wosk tak ? A znasz może jakieś dobre preparaty do tego, abym mógł wykonać to sam ?? Nie chcę jechać z całym lakierem dookoła tylko w tym miejscu jednym gdzie mi się to zrobiło.
Wihajster Opublikowano 24 Marca 2007 Opublikowano 24 Marca 2007 czyli pasta + wosk tak tak ale co do producenta to ci nie pomoge poczekaj moze ktos cos napisze jeszcze o tym
Gość spedyt Opublikowano 24 Marca 2007 Opublikowano 24 Marca 2007 Nie chcę jechać z całym lakierem dookoła tylko w tym miejscu jednym gdzie mi się to zrobiło Jak już będziesz polerował to rób całe auto, szkoda roboty na mały kawałek
humax Opublikowano 24 Marca 2007 Autor Opublikowano 24 Marca 2007 Dobra, temat do zamknięcia. Już sobie z tym poradziłem. Mam jakiś wosk w płynie który się nakłada, i zostawia taką lekką mgiełkę, potem wyciera się na sucho i już. I znikło za pierwszym razem. Jak wspomniałem wyżej nie było tego aż tak widać, ale już zostało zlikwidowane
MARTiiii Opublikowano 24 Marca 2007 Opublikowano 24 Marca 2007 Oj wez zwykla paste regeneracyjna np jaka Politura (nawet w hipermarkecie) albo coś lepszego z Meguiars (link w dziale Nadwozie) i po problemie. Też miałem coś takiego...
humax Opublikowano 25 Marca 2007 Autor Opublikowano 25 Marca 2007 Ok, już sobie poradziłem Napisałem przecież. Wystarczył zwykły środek z woskiem i ładnie zeszło.
elkrecik Opublikowano 25 Marca 2007 Opublikowano 25 Marca 2007 Humax- a jakieego srodka do usuwania tej smoly uzyles
humax Opublikowano 26 Marca 2007 Autor Opublikowano 26 Marca 2007 hmm, CAR PLAN coś takiego (takie niebieskie opakowanie) Nie powiem teraz bo zostawiłem w garażu a nie bardzo chce mi się iść
dawajrapa Opublikowano 29 Marca 2007 Opublikowano 29 Marca 2007 Dobra, temat do zamknięcia. Już sobie z tym poradziłem. Mam jakiś wosk w płynie który się nakłada, i zostawia taką lekką mgiełkę, potem wyciera się na sucho i już. I znikło za pierwszym razem. Jak wspomniałem wyżej nie było tego aż tak widać, ale już zostało zlikwidowane a co to za wosk, jesli mozna wiedziec?
Hauzer Opublikowano 29 Marca 2007 Opublikowano 29 Marca 2007 sie zastanow dobra :twisted: Oczywiście masz racje. Trochę niezrozumiałem o co się pytasz. Należy mi się
dawajrapa Opublikowano 29 Marca 2007 Opublikowano 29 Marca 2007 Hauzer, dont be so smart, buddy :] Humax- a jakieego srodka do usuwania tej smoly uzyles hmm, CAR PLAN coś takiego (takie niebieskie opakowanie) na przyszlosc- zanim bedziesz chcial udowodnic ze ktos pisze bezsensowne posty nie czytajac jednego postu wyzej- sam przeczytaj temat od poczatku i sie zastanow
Rekomendowane odpowiedzi