Kicked Opublikowano 24 Marca 2007 Opublikowano 24 Marca 2007 Czesc, Kupilem Avanta '96 rocznik. Mam jedno lusterko ze szklem w odcieniu zielonym a drugie biale. Chcialbym miec jednakowe. Mam wymieniac cale? Gdzie mozna zdobyc tanio? Jak sparwdzic czy sa podgrzewane? Mieszkam w Anglii wiec moge kupowac jedynie online. Pozdrowienia cool Kicked [ Komentarz dodany przez: piotr1602: 24-03-2007, 11:44 ] A ja bym chcial zebys najpierw przeczytal regulamin a pozniej zaczynal cos pisac.Do odblokowania
adadur Opublikowano 26 Marca 2007 Opublikowano 26 Marca 2007 Wkłady są oczywiście wymienne a mata grzewcza jest przyklejona od tyłu. Jednak orginalne lusterka audi mają raczej odcięń niebieskawy.
wit.s Opublikowano 26 Marca 2007 Opublikowano 26 Marca 2007 Gdzie mozna zdobyc tanio? Szukaj na Allegro. Bez problemu w cenie 30-50 zeta kupisz same wkłady (30 zwykłe, ok 50 zeta z podgrzewaniem). [ Dodano: 26-03-2007, 11:52 ] Nawet znalazłem namiary na gościa od którego jak kupowałem, tylko ja potrzebowałem bez maty (te już miałem). Kolor zasadniczo się nie różni od ori (no może nieznacznie :biggrin: ) http://www.allegro.pl/my_page.php?uid=1796250
Kicked Opublikowano 28 Marca 2007 Autor Opublikowano 28 Marca 2007 Dzieki, W przyszlym tygodniu moja znajoma bedzie w kraju to kupi. Super :-)
tlee Opublikowano 1 Czerwca 2007 Opublikowano 1 Czerwca 2007 ja miałem rysy i lekkie odbicia dookoła.jak lakiernik siknął całe autko/wyszło super/ to przy sprzedaży przyszedł magik z aparatem pomiaru grubości lakieru i się wycofał ,że auto całe malowane. He he . zastanów się....
marcin j Opublikowano 1 Czerwca 2007 Opublikowano 1 Czerwca 2007 ja miałem rysy i lekkie odbicia dookoła.jak lakiernik siknął całe autko/wyszło super/ to przy sprzedaży przyszedł magik z aparatem pomiaru grubości lakieru i się wycofał ,że auto całe malowane. He he . zastanów się.... Ale o czym ty piszesz kolego, bo nie paniemaju.
Rekomendowane odpowiedzi