Marcintorun Opublikowano 31 Marca 2009 Opublikowano 31 Marca 2009 a widział gdzieś ktoś taką używaną jeszcze na sprzedaż?
Dibo Opublikowano 31 Marca 2009 Opublikowano 31 Marca 2009 Na czarnym samochodzie wygląda A ta dofinansowana carbonowa sztuka
WiesiekM Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 a widział gdzieś ktoś taką używaną jeszcze na sprzedaż? Skoro cena używki na allegro przekroczyła 180,00 zł, a nówka kosztuje 204,00 zł, to nie widzę sensu szukania używki.
Nowak_zg Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 mysle nad tym do siebie bylo by to tak z tym ze ja mam czarne auto i by moglo lepiej wygladac co sadzicie do b5 z przodem s4 ? z tym ze czarne w b7 mi sie bardzo podoba ... a do b5 sam nie wiem dlatego pytam
ykk Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 A masz jakies zdjecie od boku..? Zeby nie wygladalo jak plug.. bo B5 ma "zaokraglany zderzak"
Dibo Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 mysle nad tym do siebie bylo by to tak z tym ze ja mam czarne auto i by moglo lepiej wygladac co sadzicie do b5 z przodem s4 ? z tym ze czarne w b7 mi sie bardzo podoba ... a do b5 sam nie wiem dlatego pytam Ja bym tego nie zakładał. Nie pasuje do zderzaka od eSy czy RSa.
WiesiekM Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Nowak_zg. U Ciebie zderzak i tak już jest nisko i wydaje mi się, że tylko zepsujesz jego wygląd. U mnie jest "zadarty" do góry, ale sam nie wiem, czy do mojego "nies-line'owego" zderzaka ten splitter będzie pasował.
ArkadiuS Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Nowak_zg. U Ciebie zderzak i tak już jest nisko i wydaje mi się, że tylko zepsujesz jego wygląd. U mnie jest "zadarty" do góry, ale sam nie wiem, czy do mojego "nies-line'owego" zderzaka ten splitter będzie pasował. WiesiekM staram się dorwać taką nakładkę i przypasować do mojego. Jak uda się ta operacja to zaprezentuje foty.
Patrox Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 W swoim czasie jak euro było niskie to ta dokłądka kosztowała ok 130zł. Nie opłaca się kupowac używanej bo nawet jak ktoś sprzeda z leona to ona będzie powycierana od spodu. Ten co miał leona cuprę to wie o czym piszę. Tutaj jeszcze zdjęcie, co prawda z telefonu ale zawsze:
topor Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 i ja sie zaopatrze w taka dokladke;) z tym ze trochu ja zmodrnizuje
kwiatekpolice Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Faktycznie do czernego to pasuje. Ja bym tego nie kupił ale to tylko moje zdanie. W B7 najlepiej się prezentuje.
sokolnh Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 dzisiaj spotkałem sie z kumplem co ma leona cupre i ma taką własnie dokładke, i powiem że naprawde fajnie to wyglada taki agresor
topor Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 w b7 mega super, w b5 ze zderzakiem s4 super.
musti Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Nie zawracałbym sobie tym głowy,ponieważ nie wygląda to za ciekawie bynajmniej mi się nie podoba.
truckmaniac Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Nie zawracałbym sobie tym głowy,ponieważ nie wygląda to za ciekawie bynajmniej mi się nie podoba. Popieram. Jakoś do mnie też nie przemawia.
Cineksik Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 macie jeszcze pare B6 więcej tutaj http://www.audizine.com/forum/showthread.php?t=226554
Bieniek Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 macie jeszcze pare B6 Co to za felgi??
Cineksik Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Co to za felgi?? AXIS Penta 19x8 19x9.5
Rekomendowane odpowiedzi