Opublikowano 1 Lipca 20224 l Po wymianie czujnikow na orginal wszystko ruszylo poprawnie. dziala jak powinno. Szacun stary i jeszcze raz dzieki za pomoc.
Opublikowano 1 Lipca 20224 l Wniosek - okablowanie z Aliexpress = OK, reszta bebechow = orginal bez dyskusji...
Opublikowano 1 Lipca 20224 l Godzinę temu, Grzesiek1234567 napisał: Wniosek - okablowanie z Aliexpress = OK, reszta bebechow = orginal bez dyskusji... To zajefajnie, że wsio działa Z czujnikami właśnie (i to nie tylko z tymi od pdc tylko wszelakimi) jest tak, że jak nie ori to są problemy.
Opublikowano 1 Lipca 20224 l 47 minutes ago, Muskel1 said: To zajefajnie, że wsio działa Z czujnikami właśnie (i to nie tylko z tymi od pdc tylko wszelakimi) jest tak, że jak nie ori to są problemy. A powiadaja ze Chinczycy wszystko podrobia, a tu jaka niespodzianka LOL
Opublikowano 18 Sierpnia 20223 l A ja mam inny problem,brak dźwięku z PDC.Miałem uszkodzony kabel,prawy,skrajny,czujnik ok.Po lutowaniu normalnie pokazuje przeszkody i odległość ale bez dzwieku.
Opublikowano 18 Sierpnia 20223 l Podłącz pod komputer diagnostyczny. Może głośniczek albo wiązka do niego są uszkodzone.
Opublikowano 18 Sierpnia 20223 l Godzinę temu, Muskel1 napisał: Podłącz pod komputer diagnostyczny. Może głośniczek albo wiązka do niego są uszkodzone. Gdzie szukać tego buzzera w sedanie ? Znalazło 1 błąd 1123714 Magistrala danych U112300(009)
Opublikowano 21 Sierpnia 20223 l Hej, którędy najlepiej puścić wiązkę od czujników do BCM? Chodzi mi o konkretne miejsce do przeciśnięcia wiązki do kabiny?
Opublikowano 21 Sierpnia 20223 l Pod plastikową pokrywą zakrywającą ścianę grodziową jest przejście gumowe.
Opublikowano 30 Sierpnia 20223 l W dniu 15.11.2021 o 18:01, Muskel1 napisał: Hey. W a4 b9 znikła mi wizualizacja na ekranie. Wiecie jak to przywrócić. Chyba się coś odkodowalo. Fabryczne pdc tył. Edytowane 30 Sierpnia 20223 l przez pakito25
Opublikowano 30 Sierpnia 20223 l W sumie to auto kolegi. Nie miał prądu w zapalniczce i zaczął szukać w bezpiecznikach i chyba po kolei wyciągał i wkładał i po tym już nie było wizualizacji. Pdc tył działa normalnie tylko nie pokazuje. Pomożesz coś w temacie
Opublikowano 30 Sierpnia 20223 l Jeśli chodzi Ci o skan. To w żadnych sterownika nie ma błędu, czysto jak w kościele
Opublikowano 30 Sierpnia 20223 l Próbowałem zakodowac jak w postach wyżej ale waliło błędem ze brak czujników i bzyczka. Więc odkodowalem to.