slazoczek Opublikowano 14 Stycznia 2020 Opublikowano 14 Stycznia 2020 Witam mam zamiar kupić audi a4 b7 z roku 2006i sprawdziłem wszyskie szyba i sa z roku 4 i tak powinno byc czy cos jest nie tak pozdrawiam i dzieki za info
lewiatan1989 Opublikowano 14 Stycznia 2020 Opublikowano 14 Stycznia 2020 Godzinę temu, slazoczek napisał: Witam mam zamiar kupić audi a4 b7 z roku 2006i sprawdziłem wszyskie szyba i sa z roku 4 i tak powinno byc czy cos jest nie tak pozdrawiam i dzieki za info Jest to możliwe bo to rok produkcji szyby nie auta. Może mieli w zapasie i zamontowali.
slazoczek Opublikowano 14 Stycznia 2020 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2020 Ok dzięki za info pozdrawiam
AndrzejK. Opublikowano 26 Stycznia 2020 Opublikowano 26 Stycznia 2020 No nie wiem..... 1 rok wstecz w stosunku do produkcji auta często widziałem, ale już dwa nigdy jeżeli chodzi o oryginał.
Hanurabi Opublikowano 22 Lutego 2020 Opublikowano 22 Lutego 2020 Zawsze można zapytać sprzedającego czemu szyby sporo wcześniejsze i zmusić do przyznania o co chodzi...
Rekomendowane odpowiedzi