Allcon Opublikowano 22 Marca 2009 Opublikowano 22 Marca 2009 Witajcie. Nie chciałbym żeby to zabrzmiało jak ogłoszenie bo to nie ten dział ale dostałem podpowiedź od jednego z forumowiczów by tutaj zapytać. Mam do sprzedania oryginalne felgi 16" do Audi o numerze katalogowym 8H0601025E ale nie wiem za ile je sprzedać. Felgi są w bardzo dobrym stanie, bez krawężnikowych zarysowań, przebarwień itp. Nie wiem czy miały kiedyś jakieś przygody ponieważ kupiłem je razem z autem w zeszłym roku i nie znam ich historii. Opony to 2x Bridgestone Turanza 205/55 R16 z bieżnikiem ok 4mm oraz 2x Dunlop SP Sport 2000 205/55 R16 91W z bieżnikiem ok 3mm i nie wiem czy da się jeszcze na nich jeździć. Aha i są tylko trzy dekielki (jeden zniknął pod marketem). Poniżej zdjęcia felg. PS. Jeśli ten post w jakiś sposób łamie regulamin forum to bardzo przepraszam i proszę o pouczenie gdzie powinienem zamieścić tego typu post.
konradzed Opublikowano 22 Marca 2009 Opublikowano 22 Marca 2009 Oponki raczej już swoje przelatały. :gwizdanie:
Allcon Opublikowano 23 Marca 2009 Autor Opublikowano 23 Marca 2009 A jeśli chodzi o same felgi? Opony dołożyłbym gratis jak ktoś by chciał. Pozdr
Allcon Opublikowano 23 Marca 2009 Autor Opublikowano 23 Marca 2009 Dzięki wielkie Jak będę miał chwilę to wystawie na allegro i zamieszczę w giełdzie. Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję.
Rekomendowane odpowiedzi