Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

1.8T APU prosba o ocene logow

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie b5 mojego kumpla. Mysli na programem (co juz dawno mu doradzalem). Wedlug mnie jest niezle, ale dopiero zaczynam rozumiec logi. Jeszcze jedno pytanko w APU trzeba lutowac, czy pojdzie kablem? Sorki za znaki, ale nie mam Polskich znakow

Najpierw PB

VAGLOGI.PL

VAGLOGI to usługa która pozwoli Ci przesłać logi z programu VCDS lub VAG-COM i udostępnić je w przyjaznej formie np. na forum

VAGLOGI.PL

VAGLOGI to usługa która pozwoli Ci przesłać logi z programu VCDS lub VAG-COM i udostępnić je w przyjaznej formie np. na forum

VAGLOGI.PL

LPG

VAGLOGI.PL

VAGLOGI.PL

VAGLOGI.PL

Opublikowano

Turbo działa ok, gaz w logach był wciskany do końca napewno? przepływka coś mało mierzy. apu idzie po kablu.

Opublikowano
  • Autor

Czyli będziesz miał klienta ?. Pierwszy raz robił logi. Siedziałem z tyłu i kazałem mu cały czas noga w podłodze. Czy trzymał nie wiem. Tak poza przepływką ok? Ile powinna mieć? 

Edytowane przez grubcio1980

Opublikowano

Sonda głupieje. Przy pełnym obciążeniu powinna stać na 0,8V więc może nie był pedał w podłodze albo jednak go coś boli.

Opublikowano

Powinno być troche więcej, a w sumie w kazdym logu inaczej wskazuje, dlatego pytałem to ten gaz w podłodze, no i generalnie sonda w logu dynamicznym powinna stac na bogato ok 0,8v i wiecej, a tu wprowadza korekcje czyli albo gaz słabo wciskany, albo jest poprostu ubogo.

Opublikowano
  • Autor

Tam jest 1 sonda? Czyli przepływką i sonda do ogarnięcie i jest Oki? 

Opublikowano

APU Mma dwie sondy 

Opublikowano
  • Autor

Hmm Dev właściciel twierdzi że ma jedną sondę. Nogę mówi że miał w podłodze. Czyli podmieniamy sondę i przepływkę, a później wirus ?

Opublikowano

Apu ma tylko sondę przed katem, sonde raczej narazie bym zostawił w spokoju, dolot do sprawdzenia, i podmienił na jakaś bardziej sprawną przepływkę.

Opublikowano
  • Autor

Dolot w sensie? Niedawno założył sztywny tip z kwasu. W sumie to nie wiem po co. 

Opublikowano

W sensie szczelność.

Opublikowano
5 minut temu, grubcio1980 napisał:

Dolot w sensie?

Szczelność kompresorem i może lpg miesza w sterowniku jak źle ustawione. Adaptacje tu się chyba kasują dopiero po odpięciu klem więc jeszcze tak spróbujcie, no chyba, że tak było zrobione :P

Opublikowano
  • Autor

Nie tak nie robiliśmy. Dzięki. Odepniemy klemy, podmienimy przepływkę i zrobimy logi. Zobaczymy co to da. Dzięki 

• 3 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

Nowe logi. Nieszczelnosci kumpel nie zauwazyl. Jedynie filtr powietrza byl zagiety. Poprawione

VAGLOGI.PL

VAGLOGI.PL

VAGLOGI.PL

LPG

VAGLOGI.PL

Opublikowano
  • Autor

Przem8, Łukasz13 pomożecie? 

Opublikowano

Przepływka jakby trochę zaniżała ale nie wiem czy w niej upatrywać główny problem, bo nadal spore stukowe jak na serię.

Opublikowano
  • Autor

Widziałem, ale słabo czytam logi. Świece niedawno chyba zmieniał. Cewek raczej nie 

Opublikowano
  • Autor

Rzeczywiście teraz zerknąłem na te wcześniejsze i jest dużo gorzej. NA LPG lepiej. Co może być przyczyną?

Opublikowano
  • Autor

Jednak świec dawno nie zmieniał (coś mi się pojebało). Zmienimy najpierw świece ?

Opublikowano

Dolot sprawdzić kompresorem a nie na oko, jeśli nie ma dziur przepływke trzeba podmienić na bardziej sprawną.