Gość Opublikowano 30 Stycznia 2020 Opublikowano 30 Stycznia 2020 Pomoze ktoś co tu wstawic, tyl mi siedzi na glebie bo zle dobrany a przód wywindował do góry, na co to zmienic bo juz mnie wkurza. Z góry dziękuję
Trzesio Opublikowano 30 Stycznia 2020 Opublikowano 30 Stycznia 2020 1BA czyli najwyższe i najpopularniejsze co było montowane
przem8 Opublikowano 30 Stycznia 2020 Opublikowano 30 Stycznia 2020 Po tej wlepie to zawieszenie masz standardowe 1BA.
Gość Opublikowano 31 Stycznia 2020 Opublikowano 31 Stycznia 2020 Panowie doskonale wiem ze jest to 1ba,lecz chodzi mi tu o pomoc w doborze amorkow i sprezyn gdyz jak juz pisalem mam zle dobrane i chciałbym to zmienic
Pomocny Opublikowano 19 Marca 2020 Opublikowano 19 Marca 2020 Sprężyny w zamienniku nawet markowe nie trzymają fabrycznego wymiaru, wszystko skoczy do góry jak w allroad, więc zostaje tylko Aso lub używki, ja wsypalem sie na mine, kupilem nowe sprezyny, ale jak sie okazalo po zdjeciu amorkow jeden byl z avanta a drugi z sedana, wiec kupilem 2 uzywane ze sprezynami ori, ale cos mnie pokusilo zeby jednak wlozyc te nowe sprezyny, tyl skoczyl do gory jak szalony, a na innych forach przeczytalem ze I tak sie nie zaklepia, pojezdze jeszcze pare tygodni, a jak nic nie da to wloze te oryginalne uzywane I tyle, glupiego robota tylko
Rekomendowane odpowiedzi