brzezin85 Opublikowano 3 Lutego 2020 Opublikowano 3 Lutego 2020 Panowie taka sytuacja z rana, auto zaczęło przerywać zaczął mrugać check, wywaliło błąd na OBD: P034D , nie mogę go zdiagnozować... Objawy podobne jak padnięta cewka (szarpanie przy przyspieszaniu i trzęsienie silnikiem) Może komuś coś takiego wyskoczyło ? Dzięki za odpowiedzi. Pozdrawiam.
szymonq Opublikowano 4 Lutego 2020 Opublikowano 4 Lutego 2020 U mnie były podobne objawy ale błędów nie sprawdzałem, mechanik kasował. Wypadał zapłon, winne okazały się świece.
Rosomak91 Opublikowano 4 Lutego 2020 Opublikowano 4 Lutego 2020 W dniu 3.02.2020 o 08:56, brzezin85 napisał: Panowie taka sytuacja z rana, auto zaczęło przerywać zaczął mrugać check, wywaliło błąd na OBD: P034D , nie mogę go zdiagnozować... Objawy podobne jak padnięta cewka (szarpanie przy przyspieszaniu i trzęsienie silnikiem) Może komuś coś takiego wyskoczyło ? Dzięki za odpowiedzi. Pozdrawiam. W moim przypadku była to wina dawki gazu. Po wyregulowaniu problemu brak.
pila24 Opublikowano 4 Lutego 2020 Opublikowano 4 Lutego 2020 (edytowane) Podłącz się vcds em a nie jakimś skanerkiem,będziesz miał właściwy opis błędu oraz w blokach mozesz sprawdzić co nawaliło. Może być cewka,rozrząd, lpg.... Edytowane 4 Lutego 2020 przez pila24
Rekomendowane odpowiedzi