Er6 Opublikowano 7 Lutego 2020 Opublikowano 7 Lutego 2020 Witam czy po wymianie panelu klimatronika trzeba go jakoś zaadaptować z komputerem? mam taki problem,ze klapki tak jakby się blokują,nawiew na szybę nie wieje na „Maxa”,nawet przy ustawionej maksymalnej temperaturze druga sprawa czy miał ktoś kłopot z parującymi tylnymi szybami?jak skutecznie ustawić klimatronik żeby szyby z tylu nie parowały? pozdrawiam
Robero321 Opublikowano 7 Lutego 2020 Opublikowano 7 Lutego 2020 Tak trzeba kodować poza tym jeśli klimatroniik od B7 to nie będzie grzała tylna szyba. Masz kilka wątków o tym i to bardzo dokładnych wystarczy poczytać a nie bez sensu zakładać nowy!
Er6 Opublikowano 9 Lutego 2020 Autor Opublikowano 9 Lutego 2020 W dniu 7.02.2020 o 22:32, Robero321 napisał: Tak trzeba kodować poza tym jeśli klimatroniik od B7 to nie będzie grzała tylna szyba. Masz kilka wątków o tym i to bardzo dokładnych wystarczy poczytać a nie bez sensu zakładać nowy! Od b6 klimatronik mi chodzi o boczne szyby tylne,parują jak nie wiem a jak się koduje ten panel klimatronik?poratuje ktoś instrukcja?
Rekomendowane odpowiedzi