blade13 Opublikowano 1 Marca 2020 Autor Opublikowano 1 Marca 2020 Teraz podswietlane klamki i ambiente w boczki jak w B7 miałem
MaciekPL Opublikowano 1 Marca 2020 Opublikowano 1 Marca 2020 QQ1 to podstawa , szkoda ze audi za niektóre podstawy chce dopłaty. Jakbyś szukał przycisków od szyb z lifta czy qq1 w boczki to posiadam 2 komplety :).
kamelus_ Opublikowano 1 Marca 2020 Opublikowano 1 Marca 2020 2 godziny temu, blade13 napisał: Teraz podswietlane klamki i ambiente w boczki jak w B7 miałem Jak chcesz zrobić ambiente w boczkach? Tak jak w b6/b7 pod dekorem raczej się nie da.
blade13 Opublikowano 1 Marca 2020 Autor Opublikowano 1 Marca 2020 Godzinę temu, kamelus_ napisał: Jak chcesz zrobić ambiente w boczkach? Tak jak w b6/b7 pod dekorem raczej się nie da. Nizej dekoru, zobaczysz jak zrobie. Chce wszystko na raz zeby 2 razy drzwi nie rozbierac 1
szafa Opublikowano 1 Marca 2020 Opublikowano 1 Marca 2020 4 godziny temu, MaciekPL napisał: QQ1 to podstawa , szkoda ze audi za niektóre podstawy chce dopłaty. Jakbyś szukał przycisków od szyb z lifta czy qq1 w boczki to posiadam 2 komplety :). Mam nadzieje ze pamietasz o mnie
MaciekPL Opublikowano 1 Marca 2020 Opublikowano 1 Marca 2020 13 minut temu, szafa napisał: Mam nadzieje ze pamietasz o mnie Oczywiście
karolek_ust Opublikowano 1 Marca 2020 Opublikowano 1 Marca 2020 czyli chcesz dać światłowów ledowy ? ten mięki co się łatwo układa ?
blade13 Opublikowano 1 Marca 2020 Autor Opublikowano 1 Marca 2020 Dokladnie taki, juz mam wszystko na miejscu nawet Filmik z przyspieszenia
kamelus_ Opublikowano 1 Marca 2020 Opublikowano 1 Marca 2020 2 godziny temu, Hubertus01 napisał: Ja u siebie mam tak zrobione ☺️ W nocy fajnie to wygląda ale mega mi się nie podoba że za dnia widać ten światłowód.
Hubertus01 Opublikowano 1 Marca 2020 Opublikowano 1 Marca 2020 no nie da się tego schować ale idzie się przyzwyczaić no fakt w nocy fajnie wygląda
MaciekPL Opublikowano 1 Marca 2020 Opublikowano 1 Marca 2020 1 godzinę temu, kamelus_ napisał: W nocy fajnie to wygląda ale mega mi się nie podoba że za dnia widać ten światłowód. Też jestem tego zdania, plus taki ze nie trzeba w sumie nic rzeźbic itd. Cena też śmieszna. Najlepszym rozwiązaniem są ori listwy z c7 , trochę więcej roboty no i cena trochę wyższa. Efekt taki jak powinien być, można zrobić żeby nie było ich widać. Mam graty kupione ,ciężko sie zabrać za montaż. 1
WojtasB7 Opublikowano 1 Marca 2020 Opublikowano 1 Marca 2020 Passat był petarda, pamiętam jeszcze z forum vw ? b7 również było mega zadbane, myślę że z B8 będzie to samo ? Masz oko do wypatrywania ładnych egzemplarzy i dobry gust jeśli chodzi o mody ?
karolek_ust Opublikowano 1 Marca 2020 Opublikowano 1 Marca 2020 42 minuty temu, WojtasB7 napisał: Passat był petarda, pamiętam jeszcze z forum vw ? b7 również było mega zadbane, myślę że z B8 będzie to samo ? Masz oko do wypatrywania ładnych egzemplarzy i dobry gust jeśli chodzi o mody ? ten co miał seryjnego B5
WojtasB7 Opublikowano 2 Marca 2020 Opublikowano 2 Marca 2020 11 godzin temu, karolek_ust napisał: ten co miał seryjnego B5 No seryjne śnie bylo? ale jakoś mi przeszło grube modzenie po sprzedaży b5... ?
karolek_ust Opublikowano 2 Marca 2020 Opublikowano 2 Marca 2020 12 godzin temu, WojtasB7 napisał: No seryjne śnie bylo? ale jakoś mi przeszło grube modzenie po sprzedaży b5... ? hehe , no ja po Jetta Vento i Golfie tez powiedziałem koniec , teraz tylko OEM + kolo i gwint
blade13 Opublikowano 4 Marca 2020 Autor Opublikowano 4 Marca 2020 (edytowane) QQ1 ciąg dalszy, wiążki od Vag-Instal Karol Kaju Doszly też klamki podswietlane z wiazkami drzwi pod pelne podswietlenie, modzimy już białe klameczki Edytowane 4 Marca 2020 przez blade13
blade13 Opublikowano 7 Marca 2020 Autor Opublikowano 7 Marca 2020 (edytowane) Kompletny zestaw wyposazenia QQ1 dołożony: - podświetlane nawiewy - podświetlane klamki - podswietlenie pod nogami - podświetlenie pod drzwiami - czerwone lampki ostrzegawcze - lampka schowka + podswietlenie ambiente boczka Oraz lusterka S4: Edytowane 7 Marca 2020 przez blade13 1
Rekomendowane odpowiedzi