Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5] Dziura w podłodze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moja niunia z 96 tez wyglada zadbanie i sporo osob sie zachwyca "jaka zadbana", "jakie utrzymane" jak bylem na montazu alarmu to gosc tez mowil ze nwet ladnie wyglada. Autko ma prawie 170 000km jednak martwi mnie jedno---> dziura w podłodze pod pedalem gazu (nie w dywaniku). Czy to moze swiadczyc o wiekszym przbiegu? czy moze o tym ze auto bylo eksploatowane w niescie....? Co o tym sadzicie?

[ Komentarz dodany przez: pre_pl: 25-03-2007, 11:46 ]

wydzielone z http://www.a4-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=6801

kolega chce ostrzeżenie, że pisze gdzie bądź ?

Opublikowano
dziura w podłodze pod pedalem gazu (nie w dywaniku).

Jak to dziura w podłodze :question: :eek: Może ktoś jeździł w ostrogach :question::rotfl:

Opublikowano
dziura w podłodze pod pedalem gazu (nie w dywaniku).

Jak to dziura w podłodze :eek: :question: Może ktoś jeździł w ostrogach :question::rotfl:

W miejscu gdzie opiera się pięta jest wgłębienie, tak już jest

Opublikowano

czyli mam rozumiec ze to normalne i nie ma sie czym zbytnio przejmowac?a jakis sposob na pozbycie sie jej? czym to mozna wypelnic?

Opublikowano

Po prostu masz wydart welur nic dziwnego w tym nie ma :wink: a po co chcesz to robic przeciez chyba jezdzisz z dywanikami co nie :twisted:

Opublikowano

w dywaniku tez mam dziure i zbiera mi sie tam brud i wilgoc a poza tym drazni mnie to. Jak narazier to podlozylem pod dywanik kawalek nieprzemakalnej wycieraczki do butow. Nie chce wymieniac dywanikow bo mam ze stoperami a nie moge nigdzie zdobyc trakich co stopery bylyby tez w tylnych.

Opublikowano

Mam ten sam problem.. tyle ze moja ma prawie 300 tys ;) ja podlozylem taka blache zakrywajaca to uszkodzenie i na to dywanik.. spisuje sie baardzo dobrze - w ogole nie czuc wglebienia. polecam to samo zrobic u siebie :)

Opublikowano

zapakuj dywaniki gumowe i po sprawie sa np. na allegro i pasuja idealnie :wink:

Opublikowano

Heheh. no no.. ja mam tak zniszczone ze mi kawalek obcasu lub podeszwy utyka.. poza tym nigdy bym nie wsadzil do Audi gumowych "dywanikow" :D

Opublikowano
poza tym nigdy bym nie wsadzil do Audi gumowych "dywanikow" :D

Jak nie guma to

tylko jedno rozwiązanie
ja podlozylem taka blache zakrywajaca to uszkodzenie i na to dywanik.. spisuje sie baardzo dobrze
Opublikowano

hehe ja mam dokladnie to samo, z tym ze koles od ktorego kupowalem (jedyny wlasciciel) mial rozmiar buta cos ok 50tki ;) hehehe a auto ma nalatane prawie 270 tysi wiec to chyba normalne. ja poki co smigam z gumowym dywanikiem- reszta welury, ale planuje go pociac, zapchac nim ta dziure i kupic komplet nowych, ladnych welurkow i bedzie si :)