Grześko Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 Mam audi B6 avant z 2004 roku z podstawką pod telefon i z nawigacją pomiędzy zegarami z napędem w bagażniku (chyba BNS czy jakoś tak). Nie wiem czy ma to coś wspólnego, ale dzisiaj zdemontowali mi napęd nawigacji z bagażnika (bo wciągał płytę tylko do połowy i się ona o coś w środku zahaczała) i przestał mi działać zestaw głośnomówiący w aucie, tzn. jeśli telefon dzwoni to radio się ucisza, jest informacja pomiędzy zegarami na kolorowym wyświetlaczu, że ktoś dzwoni, ale nie ma dźwięku na głośnikach, po odebraniu telefonu z kierownicy połączenie jest nawiązane, ale głosu rozmówcy nadal nie słychać. Dodam, że jeszcze wczoraj telefon normalnie funkcjonował. Radio i CD działają normalnie. Musi być napęd nawigacji podłączony żeby było słychać rozmówcę w głośnikach?[br]Dopisany: 23 Marzec 2009, 20:01_________________________________________________Już wszystko OK. Po podpięciu napędu navi wszystko działa jak wcześniej.
GRazny Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 czyli co? bez napędu NAVI nie działa dźwięk w głośnomówiącym?
Młody Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 Musi być napęd jeśli kiedykolwiek go wymotujesz trzeba zrobić na krótko piny w kostce od czytnika małej nawi
Rekomendowane odpowiedzi