pako7 Opublikowano 16 Lutego 2020 Opublikowano 16 Lutego 2020 Witam, mam pytanko gdzieś na stronie wyczytałem że można wsadzić większy wałek lub wałki do 1.8t bex z 1.8 ADR ma podobno większe wzniosy . stronka: Modyfikacje 1.8T SPRAWDZ.AUTO.PL FAQ modyfikacji silników audi vw 1.8T.
Kejsi Opublikowano 16 Lutego 2020 Opublikowano 16 Lutego 2020 W małym turbo notabene bez sensu, w większym turbo ma sens ale wraz ze wzrostem rpm, co na seryjnej głowie wiąże się z awarią jak u mnie, mi pękła sprężynka na ssącym przy i tak małym turbo hybryda k04-64 odczucia były spoko, ale co z tego jak wyszła awaria, wróciłem do zwykłych i przy drugim turbo jakie chce wrzucać pomyślę o złożeniu innej głowicy na tych walkach, ale jak kiedyś znajdę wolne 6 tysi bo od tyłu zaczyna się głowa supertecha na +1 ?
DivaynEays Opublikowano 23 Lutego 2020 Opublikowano 23 Lutego 2020 Walek ssacy jak najbardziej mozna wlozyc. Co do wydechowego to odpusc temat majac mala turbinke, jego sie wklada jak juz siedzi cos wielkosci wiadra
Rekomendowane odpowiedzi