Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Nowe lampy tył - sedan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
e80728bf4c1ebb8fmed.jpg
Opublikowano

Te lampy sa okropne. Zarowno w wydaniu LEDowym jak i nieLEDowym :)

W LEDowym to się zgodzę ale za nieLEDowe :bicz::decayed:

Opublikowano

Te lampy sa okropne. Zarowno w wydaniu LEDowym jak i nieLEDowym :)

Mam takie samo zdanie..., paskuda :sick3:

Opublikowano

najładnijesze nie ORI to te co ma mcm00, i to najlepiej jakby miały dymiony ten biały pasek :decayed:

Opublikowano

slepy pomimo tego, ze masz problem ze wzrokiem to masz racje.. :naughty::kox:

Opublikowano

ależ Wy się czepiacie :shocked:, poczekaj tylko jak zawitam na spota :przebiegly:

Opublikowano

5f4a10cc680fa1e7med.jpg

f00dcbb390409019med.jpg

Opublikowano
  • Autor

5f4a10cc680fa1e7med.jpg

f00dcbb390409019med.jpg

te zdjecia mnie zainteresowaly :cool1:

faktycznie w nocy rownie ladnie to wyglada - podoba mi sie

Opublikowano

fakt nieźle wyglądają :good: mam takie pytanie te lampki nie współpracują podobno z fisem i wyświetla spalona żarówkę stąd moje pytanie ten rezystor to trzeba na przejściu na przewodzie wlutować?? i ile ma mieć Ohm?? :mysli:

a powiedzcie mi jeszcze czy z lampek po I i II lifcie da się wyciągnąć te odbłyśniki??

Opublikowano

Na żarówkę 21W dajesz ok. 15R 25W, a na 5W 47R 8-10W. Dajesz równolegle do żarówki.

Opublikowano

Witam.

A czy może ktoś widział albo posiada jakieś zdjęcie jak wyglądają takie lampy na samochodzie??

http://moto.allegro.pl/item588887007_lampy_tylne_audi_a4_sedan_95_99_red_clear_sonar.html

Sonary :decayed: Jakość na wysokim poziomie :polew:

Opublikowano

Ja bym zostawił tylko te poliftowskie sam miałem dylemat jakie zamontować lampy do mojego i kupiłem Oryginalne używki poliftowskie z 2000r one najlepiej pasują do naszych AUDICZEK.

Opublikowano

Witam :hi:

Są gusta i guściki, ale o tym podobno się nie dyskutuje. Dla mnie te wszystkie pseudo diody i ledy to żenada.

Ori to jest to. :notworthy:

Opublikowano

A mnie się bardzo podobają te lampy diodowe. Na Twoim miejscu skusiłbym się na nie. A jeśli cCi nie będa odpowiadały mysle że nie będziesz miał problemu z ich sprzedaża. Pozdro :hi:

Opublikowano

A mnie się bardzo podobają te lampy diodowe. Na Twoim miejscu skusiłbym się na nie. A jeśli cCi nie będa odpowiadały mysle że nie będziesz miał problemu z ich sprzedaża. Pozdro :hi:

dobrze kolega mówi :oklaski: osobiscie posiadam te co kolega Marek_A4 i są bardzo dobre nie narzekam ładnie się prezentują:thumbup: lecz mysle nad kupnem zamieników ori depo po II lifcie dlatego iż chce je całe przerobić na ledy wraz z kierunkiem i wstecznym :tongue4: mam nadzieje że wszystko wypali :cool:

Opublikowano

dobrze kolega mówi :oklaski: osobiscie posiadam te co kolega Marek_A4 i są bardzo dobre nie narzekam ładnie się prezentują:thumbup: lecz mysle nad kupnem zamieników ori depo po II lifcie dlatego iż chce je całe przerobić na ledy wraz z kierunkiem i wstecznym :tongue4: mam nadzieje że wszystko wypali :cool:

Akurat kierunki i wsteczny na LEDach to ciężka sprawa :confused4:

Opublikowano

ciężka nie ciężka ale chęć, patent jest i tylko trzeba graty zebrać a potem już tylko do roboty :tongue4: tylko zastanawiam się nad jednym czy z tych lam da się wymontować ten odbłyśnik?? czy trzeba ją rozkleić lub wyrezać?? :mysli:[br]Dopisany: 29 Marzec 2009, 15:04_________________________________________________

Na żarówkę 21W dajesz ok. 15R 25W, a na 5W 47R 8-10W. Dajesz równolegle do żarówki.

koledzy jaki macie rezystor zastosowany na te żarówkę 21w?? pytam iż pilnie potrzebuje kupić akurat takiego zbliżonego do tego parametru nie było i nie wiem czy może być mniejszy i czy będzie działało??