szpakuziom Opublikowano 28 Lutego 2020 Opublikowano 28 Lutego 2020 (edytowane) Witam, zauważyłem, że spaliła mi się pozycyjna w przedniej lewej lampie, ale zauważyłem też, że nie świeciła się tylna pozycja w lewej lampie, postanowiłem najpierw wymienić żarówkę w tylnej lampie, ale nadal nie działała, wymieniłem pozycyjną z przodu i wszystko wróciło do normy. Czy to normalne, że po przepaleniu przedniej żarówki pozycyjnej tylna lampa przestaje działać? Wymieniałem moduł na MCE F Edytowane 28 Lutego 2020 przez szpakuziom
Makale Opublikowano 6 Marca 2020 Opublikowano 6 Marca 2020 To nie normalne. Może zbieg okolicznoiści, może coś przy MCE nagmerałeś. Z HIGH na F wymieniałeś czy z LOW na F?
pila24 Opublikowano 7 Marca 2020 Opublikowano 7 Marca 2020 1 godzinę temu, szpakuziom napisał: Z E na F. Trochę dziwne... Może moduł ma jakąś usterkę
szpakuziom Opublikowano 7 Marca 2020 Autor Opublikowano 7 Marca 2020 No kabelki sprawdzałem przed zaizolowaniem, piny to samo. A czy mogę na test podłączyć moduł E, który miałem i zrobić taki test, da to coś?
pila24 Opublikowano 8 Marca 2020 Opublikowano 8 Marca 2020 Mozesz. Jak masz włącznik auto to zasilanie lamp jest inaczej w nim podłączone pod mce f
szpakuziom Opublikowano 9 Marca 2020 Autor Opublikowano 9 Marca 2020 15 godzin temu, pila24 napisał: Mozesz. Jak masz włącznik auto to zasilanie lamp jest inaczej w nim podłączone pod mce f Mam włącznik bodajże z seata exeo z końcówką A na końcu. Może to jest przyczyną..
Rekomendowane odpowiedzi