Michals4 Opublikowano 1 Marca 2020 Opublikowano 1 Marca 2020 Witam mam pytanie czy zawieszenie od s4 b6 1bd będzie pasowało do a4 b6 obecnie mam założone jakieś ta technix kupiłem auto z takim zawieszeniem i czy auto na zawieszeniu od s4 będzie wyżej stało czy niżej pozdrawiam
Randor Opublikowano 1 Marca 2020 Opublikowano 1 Marca 2020 Żeby to stwierdzić musiałbyś podać jakieś bardziej szczegółowe info odnośnie zawieszenia TA-Technix.
Michals4 Opublikowano 1 Marca 2020 Autor Opublikowano 1 Marca 2020 Ta technix evostau07h nie wiem czy to coś podpowie
Michals4 Opublikowano 1 Marca 2020 Autor Opublikowano 1 Marca 2020 Amortyzator tylny Audi / Seat, TA-Technix bez regulacji twardości. z Reb.30mm * Nr art .: STAU07H-tat / FKZZAU62-fka CHF 85.10 / szt Producent: Audi Model: A4 z kabrioletem, Seat Exeo typ: A4 (8E2, B6), A4 Avant (8E5, B6), A4 Cabriolet (8H7, B6, 8HE, B7), A4 Avant (8ED, B7) EXEO (3R2), EXEO ST (3R5) Rok: 11.00 - oś: HA Tłoczysko skrócone (odbicie), aby zapewnić wstępne napięcie sprężyny (zalecane od obniżenia o 40 mm) najlepsze wykonanie ścisły głos lepsze zachowanie na zakrętach więcej przyjemności z jazdy Amortyzatory TA-Technix dostępne dla wielu typów pojazdów. Okres gwarancji wynosi 2 lata Więcej artykułów w tej grupie artykułów <<< Amortyzator tylny Audi / Seat, cena serii młotków * Amortyzator tylny Audi / Seat, Bilstein B4 bez regulacji twardości + reb. Amortyzator tylny Audi / Seat, Bilstein B6 bez regulacji twardości + reb. Amortyzator tylny Audi / Seat, Bilstein B8 bez regulacji twardości. z Reb.25mm *
Rekomendowane odpowiedzi