Dawid3008 Opublikowano 8 Marca 2020 Opublikowano 8 Marca 2020 Witam kolegów pytanie mam wymieniłem sprzeglo i wymieniali mi też olej w skrzyni i walki z febi i mam problemy z dwójką ciężko wchodzić czy zmiana na inny revenol mtf2 będzie dobrym posunięciem czeka mnie też wymiana oleju w silniku co polecacie silnik 2.0 caga 143km jaki olej do skrzyni i do silnika dziękuję bardzo i pozdrawiam:)
Hohe Opublikowano 8 Marca 2020 Opublikowano 8 Marca 2020 Zmieniłem u siebie ostatnio olej, nie wiem po co, i miałem podobne problemy. Lałem Castrola. Po tygodniu męki zmieniłem na Ori i jest lepiej. Dalej nie jest super, głównie jedynka i dwójka, ale lepiej. Więc jeśli o mnie chodzi, to tylko Ori.
kkt Opublikowano 8 Marca 2020 Opublikowano 8 Marca 2020 Witam. Ja do silnika wlewam ori 5W30 a do skrzyni manualnej wlałem castrola i wszystko jest ok.
Dawid3008 Opublikowano 9 Marca 2020 Autor Opublikowano 9 Marca 2020 Witam kolegów wałem mtf2 ravenol i wszystko ustali dwójką ładnie wchodzi żadnych problemów niby po numerze jest febi Ale źle pracowało na nim
Rekomendowane odpowiedzi