psojekk Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Autor Opublikowano 29 Kwietnia 2020 (edytowane) przy okazji popełniłem jeszcze dziś jedno druciarstwo. dorzuciłem sobie w drzwi głośniczki wysokotonowe, w maskownicach wyciąłem dziurki. nie wygladało to za bardzo jakoś, ale jakoś było. oryginalne maskownice tylko z bang&olufsen, ponad 100 zł/ sztuka... no więc majster druciarz wpadł na pomysł jak zrobić to za mniej niż 10 zł komplet po otrzymaniu paczuszki od majfrendów ogarnąłem temat cyk fuch w pół godzinki jak oceniacie mojego druta? Edytowane 29 Kwietnia 2020 przez psojekk
peter22 Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Opublikowano 29 Kwietnia 2020 mega wyszło twoje druciarstwo hehe. A powiedz ori od b&o podejdą bez wymiany ramki drzwi ??
psojekk Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Autor Opublikowano 29 Kwietnia 2020 3 minuty temu, peter22 napisał: mega wyszło twoje druciarstwo hehe. A powiedz ori od b&o podejdą bez wymiany ramki drzwi ?? ale głośniczki czy maskownice? na głośniczki jest miejsce, a kratki wydaje mi się że również p&p ?
peter22 Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Opublikowano 29 Kwietnia 2020 chodziło mi o kratki - maskownice. A w które miejsce ciągnąłeś kable od tego głośniczka. Można do tych w boczku ??? ja mam u siebie te małe głośniczki w boczkach drzwi
psojekk Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Autor Opublikowano 29 Kwietnia 2020 2 godziny temu, peter22 napisał: chodziło mi o kratki - maskownice. A w które miejsce ciągnąłeś kable od tego głośniczka. Można do tych w boczku ??? ja mam u siebie te małe głośniczki w boczkach drzwi to tak jak wspomniałem, ręki za to nie dam ale raczej tak, raczej będą p&p. kable do głośniczka są pociągnięte od tego dużego w drzwiach masz głośniki pod tymi maskownicami w drzwiach? normalnie są tylko duże w drzwiach i wysoko tonowe w desce rozdzielczej po bokach. w drzwiach w serii wysokotonowe są tylko w b&o
peter22 Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Opublikowano 29 Kwietnia 2020 W tylnich boczkach mam na 100% bo przekładałem ze swoich starych boczków . Ja mam tez subwoofer fabrycznie w miejscu na koło zapasowe . Jak będę sciągał jakoś przód boczków to muszę to sprawdzić dokładnie co i jak
psojekk Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Autor Opublikowano 29 Kwietnia 2020 56 minut temu, peter22 napisał: W tylnich boczkach mam na 100% bo przekładałem ze swoich starych boczków . Ja mam tez subwoofer fabrycznie w miejscu na koło zapasowe . Jak będę sciągał jakoś przód boczków to muszę to sprawdzić dokładnie co i jak w tylnich tak, oczywiście są. ale z przodu w drzwiach nie ma i cały czas mam na myśli przód.
psojekk Opublikowano 6 Maja 2020 Autor Opublikowano 6 Maja 2020 W dniu 2.05.2020 o 15:35, granatowy napisał: Jakie felgi miałeś w VW ? veemann v-fs 24
psojekk Opublikowano 8 Maja 2020 Autor Opublikowano 8 Maja 2020 (edytowane) widać że fachowiec, na oko dystanse dobrane i jak poziomicę przykładam do koła to są idealnie na równo Edytowane 8 Maja 2020 przez psojekk
psojekk Opublikowano 12 Maja 2020 Autor Opublikowano 12 Maja 2020 (edytowane) i jeszcze grillek do zmiany poszedł jeszcze umyć by pasowało Edytowane 12 Maja 2020 przez psojekk
peter22 Opublikowano 12 Maja 2020 Opublikowano 12 Maja 2020 2 godziny temu, psojekk napisał: i jeszcze grillek do zmiany poszedł jeszcze umyć by pasowało I elegancko . A co z tablica , jak będziesz zakładał ha myślałem nad Czymś takim Zobacz ofertę: Uchwyty rejestracji - Audi RS OEM w plaster miodu https://allegro.pl/oferta/uchwyty-rejestracji-audi-rs-oem-w-plaster-miodu-9073791397?utm_medium=app_share&utm_source=facebook
psojekk Opublikowano 12 Maja 2020 Autor Opublikowano 12 Maja 2020 tak, właśnie takie łapki już zakupiłem i czekam na paczkę
duzy616 Opublikowano 12 Maja 2020 Opublikowano 12 Maja 2020 2 godziny temu, psojekk napisał: i jeszcze grillek do zmiany poszedł jeszcze umyć by pasowało W jakiej cenie taki grill?
peter22 Opublikowano 12 Maja 2020 Opublikowano 12 Maja 2020 Godzinę temu, psojekk napisał: tak, właśnie takie łapki już zakupiłem i czekam na paczkę Jak wytestujesz to daj znać jak to się sprawuje
psojekk Opublikowano 12 Maja 2020 Autor Opublikowano 12 Maja 2020 (edytowane) 5 godzin temu, duzy616 napisał: W jakiej cenie taki grill? do przedlifta aktualnie ok. 1 tys gdybyś chciał zakładać coś takiego pamiętaj, że widoczna będzie belka, więc trzeba ją pomalować. niby amelinum, ale da się pomalować 4 godziny temu, peter22 napisał: Jak wytestujesz to daj znać jak to się sprawuje jasna sprawa, zdam relację jak tylko dostanę Edytowane 12 Maja 2020 przez psojekk
jedrekx Opublikowano 13 Maja 2020 Opublikowano 13 Maja 2020 a nie myślałeś żeby ramka wokół grilla była czarna?
psojekk Opublikowano 13 Maja 2020 Autor Opublikowano 13 Maja 2020 2 godziny temu, jedrekx napisał: a nie myślałeś żeby ramka wokół grilla była czarna? myślałem, ale zrezygnowałem z tego pomysłu. uznałem że lepiej będzie to wyglądać w ten sposób i jestem zadowolony z efektu. gdybym ramkę cyknął na czarno to już pasowałoby poza tym cały dechroming zrobić ?
Olgierd93 Opublikowano 13 Maja 2020 Opublikowano 13 Maja 2020 Dobrze zrobiłeś, że zostawiłeś srebrną ramkę, piękne autko, pozdrawiam
psojekk Opublikowano 27 Maja 2020 Autor Opublikowano 27 Maja 2020 (edytowane) W dniu 13.05.2020 o 11:02, Olgierd93 napisał: Dobrze zrobiłeś, że zostawiłeś srebrną ramkę, piękne autko, pozdrawiam dzięki za opinię W dniu 12.05.2020 o 14:53, peter22 napisał: Jak wytestujesz to daj znać jak to się sprawuje łaskawie po dwóch tygodniach (!!) otrzymałem przesyłkę polecam sprzedającego ale tylko cierpliwym towar jest okej, polecam tylko po zakupie przed założeniem "na sucho" nieco go rozruszać (wcisnąć tablicę i wyjąć), gdyż jest to dosyć sztywne i jak od razu włożyłem łapki w grill to nie mogłem wcisnąć tablicy za żadne skarby, tablica się falowała ale nie chciała wejść. wyprostowałem gumowym młotkiem tablicę i już jest okej. siedzi to bardzo stabilnie, tablica w uchwytach nie przesuwa się nawet. nie ma opcji żeby to odleciało. teraz zdjęcie tablicy to max 15 sekund Edytowane 27 Maja 2020 przez psojekk 1
Rekomendowane odpowiedzi