aju Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 Witam Nie wiem czy to normalne i ewentualnie jak to zmienić, odpalam auto, ustawiam na climatroniku temp np 22.0*C nadmuch na 2kreski i jadę. Po pewnym czasie widzę że namduch sam zmienił się w okolice połowy skali więc zmniejszam np na 3 kreski i tak już zostaje. Czemu climatronik zwiększa mi silę nadmuchu mimo wyłączonej funkcji auto?
nex Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 tak już jest, poczytaj trochę o tym bo było mnooooostwo tematów
aju Opublikowano 25 Marca 2009 Autor Opublikowano 25 Marca 2009 no szukałem, coś na to akurat nie trafiłrm dzięki W takim razie temat do zmaknięcia a ja się muszę nauczyć z tym zyć
janjazda Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 ta już jest, bo w ten sposób sterownik utrzymuję zadana temperaturę
.Pablo. Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 jak sama nazwa mówi climatronik nie zależnie od tego czy masz włączoną opcję AUTO czy sam sobie ustawiasz climatronik sam dostosowuje siłę nawiewu żeby utrzymać te 22 stopnie które sobie ustawiłeś a każda kolejna twoja ingerencja w siłę nadmuchu powoduję że tyle ile ustawiłeś kresek tyle zostanie
Daimos Opublikowano 26 Marca 2009 Opublikowano 26 Marca 2009 normalne działanie klimatronika, nie masz się czym przejmować!
Rekomendowane odpowiedzi