Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B7 BPW] Avant 2.0 TDI Automat (Nowe Fotki)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No wiec posiadaczem jestem od listopada 2008r. :) Rok produkcji auta 2006 :D Do tej pory przejechane 70 tys km. Wszystko seria.Zdjecia wnętrza i na nowych felgach wzór r8 17" prawdopodobnie w sobotę.

Co do wyposażenia nie ma RNS-e ani skórek ale za to kolorowa mała navi parktronic tempomat inne bajery chyba tak jak reszta b7 no i oczywiscie ksenonik . Z samochodu jestem zadowolony oby tak dalej :>

:)

img4583m.jpg

img4582.jpg

img4589.jpg

img4587.jpg

img4609.jpg

img4608s.jpg

img4604.jpg

img4597t.jpg

Wnętrze bez rewleki :) Sorry za jakość ale foty z telefonu

dsc00065d.jpg

dsc00064b.jpg

A tutaj na felkach 17" z nowu z telefonu problem z aparatem :D

dsc00104n.jpg

dsc00105r.jpg

dsc00108b.jpg

dsc00109h.jpg

dsc00106d.jpg

Opublikowano

Furka z zewnątrz całkiem :good: ; wiadomo, czarny kolorek odstawia robotę :naughty: ale foty środka by się przydały :wink4: A tak zapytam: szyby z tyłu ma w prądzie? :gwizdanie: :tongue4:

Opublikowano

Wrzuć fotki wnętrza :gwizdanie: Czarne to czarne :good:

Opublikowano

Z zewnątrz super! :good: Prawie tak ładna jak moja :decayed:. A tak na poważnie to jakbym oglądał zdjęcia mojego samochodu sprzed 2 misięcy, prawie identyczne...

Planujesz jakieś zmiany oprócz felg? Koniecznie dorzuć kilka fotek ze środka...

Opublikowano

Nie nic wiecej nie planuję.Tak jak pisałem niedługo wstawie zdjecia na tych nowych felkach. :) dzieki za komentarze

Opublikowano

Myślę, że po pewnym czasie zaplanujesz, do felunku auto z -30 mm w dół (Tein, Eibach, ew. fabryczny S-line)

LEDy w wstaw w dzienne światła i tablicę rejestracyjną i będzie kozak :)

Opublikowano

bardzo ładne auto ..... świetnie się prezentuje ....

ale czy na pewno to jest silnik BLB bo te silniki wychodziły do 11. 2005r :mysli:[br]Dopisany: 27 Marzec 2009, 14:51_________________________________________________sorry jednak chyba wychodziły do 2006 tak twierdzi specyfikacja modelu a z nią się nie sprzeczam ....

Opublikowano

Felgi bardzo ładne, ale rzeczywiście trochę szkoda, że nie 18'' :mysli: Ja w przyszłym tygodniu (o ile dojadą opony) zakładam RS4 właśnie w 18''. Będziesz mógł porównać różnicę, bo jak mówiłem mamy prawie identyczne samochody (przynajmniej z zewnątrz) :wink4: Ja na pewno muszę się przyjrzeć autku arturo na 19'', będzie :kox:

Opublikowano

do b7 musi być felunek min. 18 cali.

Jeśli koniecznie upierasz się przy 17 to powienienes zdecydować się na jakieś ori felgi z a4 b7.

Pomniejszone felgi z rs4, R8 i tego typu zabawek, moim zdaniem nie będą nigdy jakoś super wyglądać.

Masz wszystko ok. z przednimi hamulcami, bo z tego co widze na pierwszych fotkach to tarcza nie wygląda za ciekawie.

Pozdrawiam