zigula11 Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 Witam Jak to zrobić żeby szyby odsuwaly mi się w tylko w momencie kiedy trzymam przycisk, jak puszczę to szyba ma stanąć W tej chwili mam tak, że jak nacisnę raz to szyba całkiem się odsuwa a jak wcisnę 2 raz to całkiem się zamyka.
razk Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 ja mam tak jak opisujesz: naciskasz raz to sie lekko uchyla. trzymam to szyba jedzie w dol/do gory. jak puszcze przycisk to sie zatrzymuje. tak jest w oryginale wiec u Ciebie cos jest nie halo
CoLo Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 Ja mam tak, nacisnę raz zjedzie na sam dół. Jeżeli nacisnę i przytrzymam zjeżdża na dół ale gdy puszczę to się zatrzymuje. Tak powinno chyba być ?
cobradd Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 A guzik prawda, że tak jest w oryginale. Ja mam tak samo jak Zigula, naciskam i szyba idzie sama do oporu, żeby ją zatrzymać trzeba drugi raz krótko nacisnąć. Jest to ewidentnie gdzieś zaprogramowane bo po odpięciu aku szyby sie rozprogramywują i przez pewien czas automatyczne odsuwanie/ zasuwanie nie działa do czasu ponownego zaprogramowania się. Osobiście mi to nie przeszkadza więc mnie nie interesuje co za to odpowiada. Wiem, że nie pomogłem ale chciałem tylko sprostować błędną wypowiedź Razk Colo muszę sprawdzić czy z tym przytrzymaniem jest tak jak mówisz bo tego jeszce nie przyczaiłem
CoLo Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 cobradd Jak raz nacisnę, zjeżdża w dół i nacisnę drugi raz to też się zatrzyma.
chudineze Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 żeby zaprogramować to trzeba przytrzymać na raz do góry włączniki aż będzie takie tyknięcie
pox Opublikowano 26 Marca 2009 Opublikowano 26 Marca 2009 Żeby zaprogramować, to szybę trzeba całkiem otworzyć, a następnie całkiem zamknąć.
razk Opublikowano 26 Marca 2009 Opublikowano 26 Marca 2009 Wiem, że nie pomogłem ale chciałem tylko sprostować błędną wypowiedź Razk wiec moja odpowiedz jest nie do onca bledna. poprostu ty masz tak zaprogramowane, ja nie. w poprzedniej A4 mialem tak samo jak teraz.
Rekomendowane odpowiedzi