Wojtecki1997 Opublikowano 29 Marca 2020 Opublikowano 29 Marca 2020 Witam, mam taki problem z nawiewem a mianowicie na każdej opcji jak przekręcam pokretlem czy to na szybę czy na nogi ciągle wieje mi na klatkę piersiowa w dodatku kiedy przekręce na nogi lub szybę wieje ciepłym powietrzem (mając ustawione nawiew na zimny). Mam również taki problem że gdy przekręcam pokretlem od temperatury w ogóle nie zmienia sie tylko wieje zimnym nawet jak mam ustawione na ciepłe powietrze. Co może być nie tak. Proszę o pomoc
Hezen Opublikowano 30 Marca 2020 Opublikowano 30 Marca 2020 Musisz zajrzeć do pokręteł albo linki Ci zleciały. Jeśli linki pospadały to musisz odpowiednio ustawić pokrętła i klapy nawiewów. 1
Wojtecki1997 Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2020 W dniu 30.03.2020 o 12:38, Hezen napisał: Musisz zajrzeć do pokręteł albo linki Ci zleciały. Jeśli linki pospadały to musisz odpowiednio ustawić pokrętła i klapy nawiewów. Dzięki wielkie kolego za schemat ?Pozdrawiam ✌
Rekomendowane odpowiedzi