Opublikowano 1 Marca 20215 l Autor Czy może ktoś polecić jakąś sensowną pompę oleju z zamiennika? Czy tylko oryginał się sprawdzi? Silnik BEX
Opublikowano 1 Marca 20215 l 16 minut temu, kakamber1 napisał: Czy może ktoś polecić jakąś sensowną pompę oleju z zamiennika? Czy tylko oryginał się sprawdzi? Silnik BEX nie przypominam sobie aby ktos produkował zamienniki
Opublikowano 1 Marca 20215 l Autor W intercarsie jest dstępny febi i jakies jeszcze chińszczyzny. Febi kosztuje kolo 800zl, to już chyba lepiej oryginał. Ma ktoś dostęp do oryginalnych części z jakąś zniżką? Bo troche będę tego potrzebował?
Opublikowano 1 Marca 20215 l kolega zrobił kilka projektów w 1.8T na ponad 300 koni i wszystkie śmigają do dziś
Opublikowano 1 Marca 20215 l Autor Wał, korby tłoki na miejscu nawet pasują. Rozebrałem pompę oleju i okazało się że szrot. Jeszcze troche drobiazgów mi brakuje więc powoli szukam i składam.
Opublikowano 1 Marca 20215 l Autor Wszystko mierzone i sprawdzane u szlifierza. Troche to trwa ale nareszcie widać postępy.
Opublikowano 1 Marca 20215 l Autor W tym tempie to będzie gdzieś za dwa lata ale spoko, będę informował o postępach?
Opublikowano 1 Marca 20215 l Autor I zapomniąłem o najważniejszym, podobno zniosą 2,5 bara? Chętnie przetestuje
Opublikowano 1 Marca 20215 l one być morze i zniosą tylko czy silnik przyjmie tłoki masz JE z tego co widzę i stopień sprężania pewnie 9:0:1 przy takim stopniu to raczej 2 barów nie da rade dmuchnąć
Opublikowano 1 Marca 20215 l Autor Tłoki wiseco, i przekladka pod głowice. Z moich niesamowicie skomplikowanych obliczeń wynika że powinno być koło 8. Jak w Żuku?
Opublikowano 1 Marca 20215 l Autor I w zanadżu planuje dotrysk metalolu żeby na E85 nie trzeba było jeździć.